Asker kınasına katıldılar

MHP ve Ülkü Ocakları yöneticileri vatani görevini yerine getirecek olan Orhan Bezeniroğlu’nun ‘Asker Kınası’ programına katıldı.

04 Kasım 2019 Pazartesi 11:39
Asker kınasına katıldılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, vatani görevini yerine getirecek olan Orhan Bezeniroğlu’nun ‘Asker Kınası’ programına katıldı.
Karapıçak, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa İnce, kadın kolları ilçe teşkilatı ve ilçe yöneticileri Sungurlu’da asker kınası programına katıldı.
‘Rabb'im bizleri Vatan, Bayrak ve Kuran aşkından mahrum bırakmasın’ diyen MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Kardeşimiz hayırlı gidip dönsün ve Rabb'im tüm askerlerimizi korusun” ifadelerini kullandı.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 04.11.2019 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.