ASKF heyeti'nin görüşme sorunu

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da Çorum’un dört milletvekilini ziyaret ettiler.

22 Ocak 2016 Cuma 15:15
ASKF heyeti'nin görüşme sorunu

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da Çorum’un dört milletvekilini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile görüşen, ASKF Heyeti, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile ayak üstü görüştü. AK Parti Milletvekili Salim Uslu ile görüşme imkanı bulamayan ASKF, CHP Milletvekili Tufan Köse’nin ise son anda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantısı çıkması nedeniyle görüşme olmadı.

ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve Yönetim Kurulu üyeleri Engin Ayan, Hilal Kiraz, Hayrettin Karaca ve Mehmet Arduç’dan oluşan heyet ilk olarak AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile görüştü.

Kurt’la ayak üstü görüşme

ASKF heyeti daha sonra ziyaret ettiği AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un meclis genel kuruluna geçecek olması nedeniyle bürosunun önünde ayak üstü bir görüşme yaptılar ve kendisine başarılar dilediler. Ardından Salim Uslu’yu  ziyaret eden ASKF heyeti bir gün önceden telefonla bilgi verilmesini ve randevu talep edilmesine karşın işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu görüşmeye katılamayacağı danışmanları tarafından bildirildi. ASKF Başkanı Sefer Kurtaran bir gün önceden telefonla görüşmeleri ve randevu almaları karşın Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un danışman ve sekreterlerinin ilgisizlikleri nedeniyle Ankara’ya gitmelerine karşın istedikleri görüşmeyi yapamadıklarını belirterek bunu tüm amatör spor camiasına yapılmış bir yanlış olarak aldıklarını söyledi.

Köse görüşmesine toplantı engeli

ASKF Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tufan Köse’yi ziyaret ettiler. Köse’nin danışmanı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun son anda önemli bir toplantıya çağırması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını belirterek çok özür diledi ve biraz beklenmesi halinde görüşmek isteğini iletti. ASKF heyeti ise kötü hava şartları nedeniyle yola erken çıkmak için bekleyemeyeceklerini bildirerek teşekkür ederek ayrıldılar.

Son Güncelleme: 22.01.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.