Atış Poligonu için saha incelemesi

Çorumlu avcı ve atıcıların, ‘atış poligonu’ talebi gerçeğe dönüşüyor.

29 Şubat 2016 Pazartesi 12:38
 Atış Poligonu için saha incelemesi


Çorumlu avcı ve atıcıların, ‘atış poligonu’ talebi gerçeğe dönüşüyor.


Basın İlan Kurumu (BİK)’nun Genel Kurul Toplantısı için İstanbul’da bulunan BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil ile görüştü.


İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Unicera 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ndaki Isvea standını ziyaret eden Şevket Erzen, Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in yakın dostu olan Mehmet Bülent Torpil’le tanıştı.


Federasyon Başkanı Torpil’le bir süre sohbet eden Erzen, Çorum Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin Hakimiyet aracılığıyla yıllardır gündeme getirdiği atış poligonu talebinden bahsetti.


Çorum’a ‘Trap-Skeet’ adlı atış poligonundan yapmayı düşündüklerini belirten Torpil, “İlerleyen günlerde Çorum’a gelerek saha incelemesi yapmayı planlıyoruz” dedi.


Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erzen ise gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Torpil’e ve tanışmalarına vesile olan işadamı Erdem Çenesiz’e teşekkür etti.

 


Son Güncelleme: 29.02.2016 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165