AYM Üyesi Kenan Yaşar’ın paylaşımı dikkat çekti

Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar’ın sosyal medya hesabından paylaşımı dikkat çekti.

04 Ocak 2024 Perşembe 14:27
AYM Üyesi Kenan Yaşar’ın paylaşımı dikkat çekti

Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar’ın sosyal medya hesabından paylaşımı dikkat çekti.

Yargıtay'ın, Anayasa Mahkemesinin (AYM), Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay hakkındaki kararı sonrası AYM üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

FİLLE KARINCA KISSASI

Fille karınca arasında bir kıssa paylaşan Yaşar'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Karıncalar fili çok kıskanır “O canlıysa biz de canlıyız o büyükse biz de büyüğüz” derlermiş. Bir gün fil geçerken hepsi filin sırtına atlamış.

Fil silkelenmiş hepsi yere düşmüş sadece biri kalmış. Yerdeki karıncalar, filin sırtındaki karınca için tempo tutmuşlar: 'Ez onu!, ez onu!

Yaşar'ın paylaşımına çok sayıda yorum geldiği gözlendi.

Son Güncelleme: 04.01.2024 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2024-01-04 19:23:23

Adam teröristse YSK aday olmasına neden izin verdi merak ediyorum. Diğer taraftan terörist demişken iki telefonunda bylock olan adam....pensilvanya'ya gidip el öpen ve bunu "yükselmek için yaptım" diyen adam bakan yardımcısı vs. Adaleti çekiştirmenin, benim adamım senin adamın yapmanın sonucu bu dünyada yıkım, ahirette de cehennemdir, bilginize.

Avatar
Sungur Tekin 2024-01-04 14:46:53

Recep Tayyip Erdoğan, layık olmadığı halde yüksek mevkilere getirdiği "liyakatsizlerin" ihanetini göre göre bugünlere geldi; sırtında hançer değmeyen yer yok.

Avatar
Cahil Sungur Tekin'e 2024-01-04 15:21:32

Sungur Tekin denilen cahil. AYM'ye Barolardan uye secilir. Bu kontenjandan da Kenan Yasar secildi. Yani kimsenin kimseyi yuksek yargiya getirdigi yok. Oyle makarna yemekle olmuyor, sut ic, pekmez ve ceviz ye

Misafir Avatar
cahil bir vatandaştan el cevap 2024-01-11 11:29:47 @Cahil Sungur Tekin'e

Türkiye Büyük Millet Meclisi; iki üyeyi Sayıştay Genel Kurulunun kendi başkan ve üyeleri arasından, her boş yer için gösterecekleri üçer aday içinden, bir üyeyi ise baro başkanlarının serbest avukatlar arasından gösterecekleri üç aday içinden yapacağı gizli oylamayla seçer. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılacak bu seçimde, her boş üyelik için ilk oylamada üye tam sayısının üçte iki ve ikinci oylamada üye tam sayısının salt çoğunluğu aranır. İkinci oylamada salt çoğunluk sağlanamazsa, bu oylamada en çok oy alan iki aday için üçüncü oylama yapılır; üçüncü oylamada en fazla oy alan aday üye seçilmiş olur. (Değişik: 16/4/2017-6771/16 md.)

Cumhurbaşkanı; üç üyeyi Yargıtay, iki üyeyi Danıştay genel kurullarınca kendi başkan ve üyeleri arasından her boş yer için gösterecekleri üçer aday içinden; en az ikisi hukukçu olmak üzere üç üyeyi Yükseköğretim Kurulunun kendi üyesi olmayan y.öğretim kurumlarının hukuk, iktisat ve siyasal bilimler dallarında görev yapan öğretim üyeleri arasından..

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Batandaş 2024-01-07 08:09:49 @Cahil Sungur Tekin'e

Oooo ok zekisiniz yediklerinizden olsa gerek. Yargıtay Aym'yi tanımazsa acaba dünya bizi nasıl tanır ve ilerde bu ekonomimize nasıl yansır acaba birde bunuu anlatsana Sanırım yediklerine bakarsak sana bi şey olmaz ama millet daha yoksul olur mu sence?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Cahil sungur tekin diyene 2024-01-04 15:59:44

Herkes akılsız, cahil siz akıllı öylemi. Sütün pekmezin ceviz faydasını bildiğimize göre bol bol tüketiyorsunuzdur. Ama makarnacı diye aşağılamam millet hep o kıymetli besinlerle beslendiğini iddia edip, kendini aşağılayanlara dersini veriyor

Avatar
HAS ÇORUMLU 2024-01-04 15:11:43

Ne şimdi bu.
Ne anlatmak istiyorsun.
En büyük benim,en büyük Anayasa mahkemesi,en doğru kararı Anayasa mahkemesi verir mi diyorsun.
Fıkra ile anlatarak değil, kalbinden geçen ne ise onu söyle biz de bilelim.
Anayasa mahkemesi maalesef yanlışta ısrar ediyor.
Ülkeyi bölmekten hüküm giymiş bir terörist vekil oluyor anayasa mahkemesi de bu oyuna alet oluyor.
Eğer terörist, Can Atalay lehine oy kullandı isen yazıklar olsun sana.

Misafir Avatar
Yok canım 2024-01-07 08:12:46 @HAS ÇORUMLU

Sizden büyük kim olabilir bakın nasıl doğru anlamışsınız fıkrada anlatılanı. Birde mllet açlık sınırına nasıl geldi anlatsana?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gerçek Söyler 2024-01-05 16:41:28

Bindiği Dalı Kesenlere lafım .Hukuk herkese lazım ve tarafsız olarak lazım. Adalet kalmayan yerde hiçbirşey kalmaz. Anayasa mahkemesi kanunlara göre tarafsız karar alır. Sırf iktidardaki siyaset istiyor diye onların istediği kararı alamaz. Birgün adalet size de lazım olabilir. Oy verdiğiniz ya da bağlı olduğunuz partiye göre düşünmeyin . Siyasi görüşünüze göre olayları yorumlamayın. Doğruya doğru demeyi bilin. Anayasa mahkemesi en üst mahkemedir. Anayasaya göre karar alır ve Kararları herkesi bağlar.

Avatar
Adalet kan ağlıyor 2024-01-04 21:16:32

Adalet yaralı. Yara kangren olmuş. Sizin tuzunuz kuru.Yazık çok yazık

Avatar
Hascorumlu 2024-01-04 17:14:20

Has Çorumlu kendine başka Nik bulamadın mi beni taklit etme