Azerbaycan’dan Çorum’a özel teşekkür

Kardeş ülke Azerbaycan, Ermenistan’a karşı verdiği mücadelede kendilerine destek olan Çorum halkını unutmadı.

05 Nisan 2021 Pazartesi 15:48
Azerbaycan’dan Çorum’a özel teşekkür

Kardeş ülke Azerbaycan, Ermenistan’a karşı verdiği mücadelede kendilerine destek olan Çorum halkını unutmadı.

Azerbaycan Dış İlişkiler Araştırma Merkezi Genel Başkanı Samir Adıgözelli, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret etti. Adıgözelli, Çorum halkına teşekkür etti.
Azerbaycan Ordusu’nun zaferi ile sonuçlanan 2020 Dağlık Karabağ Savaşı’nda Türk halkı Azerbaycan’ın yanında olmuştu. Çorum Belediyesi de şehri Azerbaycan bayrakları ile donatarak bu mücadelede tarafını belli etmişti.  Azerbaycan heyeti kendilerine verilen destek için Çorum halkına ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Azerbaycan Toplumsal Siyasal Uluslararası Araştırmalar Merkezi (İSBAM) Genel Başkanı Samir Adıgözelli, Dış İlişkiler Departman Müdürü Şahin Hasanov, Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı İrfan Ermiş, ASİMDER yönetim kurulu üyeleri Alaattin Engin ve Murat Çiğdem’in yer aldığı heyet Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret etti.

Kaynak: Çorum Web TV
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.