Azmettirici ve tedarikçi kaybedecek

25 Mayıs 2024 Cumartesi 15:37
Azmettirici ve tedarikçi kaybedecek

Soykırımcı katil ve işgalci İsrail’in Filistin topraklarında sürdürdüğü zulüm tüm acımasızlığıyla devam ederken, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) kararları gündeme oturdu.

Habercim19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, 'Vicdan Zorbalığa Karşı’ başlıklı yazısında; Gazze’de katliamların azmettiricisi ve tedarikçisi olarak nitelendirdiği ABD ve terörist İsrail’e karşı Filistin topraklarında 1948 yılında başlayan Nekbe’nin yaşattığı acıları hatırlattıktan sonra, UCM kararlarının yansımalarını özetledi.

Kılıç, Filistin’in yiğit evlatlarının bir daha Nekbe’yi yaşamamak için gösterdikleri direnişin ve topraklarını terketmeme kararlılıklarının başta ABD ve İsrail olmak üzere hayal kırıklığına neden olduğunu, yaşananların batı ülkelerinde de yansımalarının görüldüğünü ifade etti.

Ömer Kılıç’ın yazısının tamamı bu linkte:https://www.habercim19.com/vicdan-zorbaligi-yenecek-makale,617.html
 

Son Güncelleme: 25.05.2024 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Filistin ama hangisi? 2024-05-25 21:40:34

Yapılan ticaret,askeri anlaşmalar,incirlik üssünden kalkan savaş uçakları,Amerika'da yahudi lobisiyle yapılan görüşmeler daha sayamadığımız yüzlerce paslaşmalar,birazda gerçekleri dile getirmeniz,hem ulusumuz hemde şahsınız adına daha inandırıcı olacak.

Avatar
Ömer efendi 2024-05-27 15:34:01

Sn. Ömer Efendi yine çaliyi dolanarak Filistin konusunu sakız etmişsiniz. Daha 1 ay önce ticaretin durdurulduğunu açıklayan iktidara zerre laf etmeden dolaylı anlatım yaparak meseleyi anlatamazsın. Meselenin kaynağı iki yüzlülüktür. Kimse açlığı, ölümü göze almamasindan kaynaklıdır. Mesele makam, para,iktidar da kalmaktır. Mesele sadece bir zümrenin Filistin meselesinde kahramanlık yapmak adına kimsenin bu safha girmesine bayrağı diğer zumrelere kaptırmamak için yapılan nafile çabalardir. Bırakın Filistin konusunu kendi ülkemizdeki deprem de bile bunu yaşadık. Herşeyin en iyisini iktidar. Kötüleri Muhaliflere maal eden bir anlayışla olaylara yaklaşıldı. 23 yıldır iktidarın imar politikası ve insan politikasının çöktüğünü her alanda hissetmeyen ve buna karşı sesini yükseltmeyen millet ve devlet eliyle beslenen oligarşik zümrenin bu hali ile kahramanlık nidasi etmesi hangi din ve vicdanın sesidir. Netenyahunun iktidarda kalma mücadelesi koca koca yangınları çıkarırken. Ülkemizdeki yangınları, yalanları, yolsuzlukları, iki yüzlülükleri poltika diyerek geçiştiremeyiz. Daha 1 ay önce terörist ilan ettiğiniz chp ile yumuşak, yumuşak yanaşmalarinizi, dünün kahman ilan ettiğiniz fetoya terörist demeniz. İttifak ettiğiniz mhp nin bugün mafyatik ilişkilerle dava konusu edilmesi. Çözüm sürecinin güneyde 2 özerklik devlete dönüşmesi hdp meclise girmesi, Faiz, zina vb yasalarla ve devlet kurumlarının disiplinin yok edilmesi sonucunda imansız, imarsiz bir ülke den başka ne ye benziyor. Ülkede öyle bir siyaset anlayışı oluştu ki tüm partiler birbirinin kopyası gibi. Siz burdan bir uyanış beklemeyin. Önce kendiniz uyanın.

Avatar
Emekli 2024-05-29 20:50:18

Bu iki yorumu yapanlara;
Cahil cahil yorum yapıyorlar. Ömer Kılıç beyi siz ve sizin gibilerin anlaması zaten mümkün değil. Sizinkisi "Dambaşında saksağan, vur beline kazmayı"