Baby Kıller Israel Freepalestıne

İsrail’in Filistin’de sivil halka yönelik sürdürdüğü insanlık dışı vahşete tepkiler her geçen an artıyor.

26 Ekim 2023 Perşembe 15:45
Baby Kıller Israel Freepalestıne

İsrail’in Filistin’de sivil halka yönelik sürdürdüğü insanlık dışı vahşete tepkiler her geçen an artıyor.

Çorum’da Anadolu Avukatlık ve Arabuluculuk Bürosu, binaya astıkları pankartla İsrail’e tepki, Gazze’ye destek verdi.

BEBEK KATİLİ İSRAİL, ÖZGÜR FİLİSTİN

Hukukçular Ömer Kılıç, Mürşide Gökgöz ve Esma Dugan Çağdaş’ın bulunduğu binaya İngilizce olarak ‘Baby Kıller Israel Freepalestıne’ (Bebek katili İsrail, Özgür Filistin) yazılı döviz asıldı.

HUNHARCA KATLİAM VE EŞDEĞER ENFORMASYON

Habercim19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İsrail’in, bebek-çocuk demeden hunharca öldürerek Gazze’ye karşı yürüttüğü fiili savaşın yanında  enformasyon alanında yürüttüğü bir savaş daha var ki, bunun ilkinden daha gayri insani olduğunu söylemek abartı değildir.

İSRAİL DÜNYA KAMUOYU ÜZERİNE ÇULLANIYOR

Sekiz on katlı binaları bile yerle bir eden bombalarla Gazze’ye saldıran İsrail, aynı zamanda medyanın tüm araçları ile dünya kamuoyu üzerine çullanarak, teröre karşı meşru müdafaa hakkını kullandığını, yaptıklarının İsrail halkının güvenliği için savunma hakkı olduğunu iddia edebilmektedir.

KATLEDİLEN 8 BİN SİVİLİN DÖRTE ÜÇÜ ÇOCUK VE KADIN

20 günde katlettiği yaklaşık 8 bin sivilin dörtte üçünü çocuk ve kadınlar oluşturuyor. İsrail ve onun suç ortaklarının yalanlarının açığa çıkartılması ve yaptığının teröre karşı değil, bebeklere, çocuklara, kadınlara karşı yürüttüğü bir soykırım olduğu her platformda yüzlerine vurulmalıdır."

Son Güncelleme: 26.10.2023 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2023-10-26 16:57:45

Neden pankart ingilizce anlamadim? Corumlular ingilizcemi konusuyor?

Misafir Avatar
murat 2023-10-28 14:47:35 @Veli

adam taaaa ingiltereye, amarigaya mesaj veriyor...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Veli’ye 2023-10-26 18:51:14

Türkçe anlamayanlar içindir

Avatar
Veli 2023-10-27 09:27:32

Turkceyi anlamayan Corumlu ingilizceyi nasil anlasin coruma gelen turistler icin asmislar ellam yada sesini Amerikaya kendince duyurmak icin ben turkcesini yaziyim daha iyi anlasilsin Bebek katili Israil õzgůr Filistin