Bakan Bozdağ’dan iki talep

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Adalet Bakanı  Bekir Bozdağ'ı ziyaretinde Adliye Sarayı Ek Bina ve Adli Tıp Merkezi talebini gündeme getirdi.

15 Mart 2023 Çarşamba 00:33
Bakan Bozdağ’dan iki talep

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Adalet Bakanı  Bekir Bozdağ'ı ziyaretinde Adliye Sarayı Ek Bina ve Adli Tıp Merkezi taleplerini yeniden gündeme getirdi.

Kavuncu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Adalet Bakanımız Sayın  Bekir Bozdağ'ı ilimiz genelindeki Bakanlığımızın çalışmaları ve yapımı planlanan projelerimiz hakkında taleplerimizi ileterek, istişarelerde bulunduk.

ADLİYE EK BİNA VE ADLİ TIP MERKEZİ

Çorum merkez Adalet Sarayı'nın yanında inşa edilecek olan ek adliye binamızın ihaleye çıkılması talebimiz ile ilimizde kurulması planlanan Adli Tıp Merkezi hususlarında istişarelerde bulunduk. Değerli hemşehrilerimize daha iyi şartlarda adalet hizmeti vermek amacıyla ilimize yakışır bir ek hizmet binasını en kısa sürede Çorum’a kazandıracağız inşallah. Sn. Bakanımıza ilgi, alaka ve taleplerimize olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 15.03.2023 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-03-15 11:15:15

Meydan Mahallesinde bulunan eski cezaevinin ÜNİVERSİTEYE DEVİR EDİLEREK ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU yapılması sağlanmalı.

Avatar
Duran CESUR 2023-03-15 15:35:45

SN Bakanım söz verdi ise yapar Çoruma hayırlı olsun