Bakan ‘Tamam’ dedi

Çorum’un İskilip ilçesinde atıl bulunan eski cezaevi arazisinin Millet Bahçesi olacak. Talebe Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olumlu karşılık verdi.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 22:03
Bakan ‘Tamam’ dedi

Çorum’un İskilip ilçesinde atıl bulunan eski cezaevi arazisi Millet Bahçesi olacak.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, İskilip’te muhtarlarla bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi. Muhtarların eski cezaevi arazisinin millet bahçesi olarak tahsis edilmesi talebi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a iletildi. Bakan Bozdağ, cezaevi arazisinin millet bahçesi için tahsis edilerek İskilip Beleyesi'ne teslim edileceğini açıkladı.

Konuya ilişkin detayları AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu 'hayırlı olsun' sözleri ile şöyle aktardı:

"İskilip ilçemizde Milletvekilimiz, İl Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Başkanımız ile birlikte mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm üretmeye çalıştık.

Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya ile birlikte İskilip Meydan Mahallesinde bulunan eski ceza evi arazisinin millet bahçesi yapılması için tahsis edilmesi taleplerini hemen Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağa ilettik. Sn. Bakanımız ceza evi arazisinin millet bahçesi için tahsis edilerek İskilip Beleyesine teslim edileceğini söylediler.

Hizmetlerin en iyisini hakeden kıymetli iskilipli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturuyla fedakârca görev yapan, devletimizin ‘uç beyleri’ muhtarlarımızla İskilip’in her bir hanesine AK Parti’mizin değer siyasetini ulaştıracağız inşallah."

Son Güncelleme: 12.08.2022 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipİli 2022-08-10 22:13:51

Kıymetli İskiliplulir bu arazi Adalet Meslek Yüksek Okulu olmalı. Ülkemizde bu bölüm çok rağbet görüyor ve boş kontenjan olmaz fuul dolar. Bir çok yerde bahçe var..hezır bina yapmayın etmeyin bu.böyümü açılması için bir galret6 edin
GarajLara yapılan yüksek okul binası durumu belli
ilçe için önemli bölüm açılır ise bir olumlu icraat olsun artık

Avatar
Öz İskilipli 2022-08-10 22:17:14

Sonuç bula bula bahçeli yapılacak kaç yıllardır Çehresi geniş insanlar lazım Çorum sanayicilerinin 3/4 Iskilipyi, İnşaat sektörü İskilipli, İnsanlar ile kaçıyon bir Yol yapılamadı

Avatar
Kenannn 2022-08-10 22:21:34

Seçime 10 ay kaldı.Reis iş.yapan vekil çıkartmalı yoksa sıkıntı sıkıntı İskilip e ne yapıldı Cumartesi günü büyük seslerle Cumhurbaşkanı na söylenecek vekillerin kernesi6 çıkacak.
Çalışan Vekil istiyoruz
Yatırım istiyoruz
İskilip Meslek Yüksek Okulu istiyoruz
Tosya İskilip YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ

%80 üstü oy varıyoruz İskilip eridi vs vs

Avatar
Gerçek Öz İskilip li 2022-08-10 22:45:19

Çorum yolu yarım, Tosya Yolu yarım, Kale restorasyon yarım, Redif kışlası yarım, MYO yarım, siz ne yüzle geldiniz, millet bahçesi yapacakmış gavuncu, hadi oradan, Ris olmasa siz bir hiçsiniz, Reis 3 nuzunde icabına bakacak, by by....

Avatar
Kadir 2022-08-11 00:52:27

Sırf olsun diye tutturdular Millet Bahçesi, İskilipli işsizlik yüzünden göç veriyor. İnsan bir ayakkabı fabrikası yapar vizvonsuzlar..

Avatar
Kenannn 2022-08-11 06:50:14

Ilçede dünyada 1 numarası alakası üretimi yapılıyor. Ayakkabı üretimine ilişkin meslek yüksek okulu bir bölüm antep sanayisi ayakkabı ünekemi yapıyor hemen bölümünü açtılar
Vekiller VEKİLLER

banner165