Başkan brifing, Bakan söz verdi

Belediye Başkanı Aşgın'dan birifin alan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, projelerle yakından ilgileneceği sözünü verdi.

01 Kasım 2019 Cuma 13:40
Başkan brifing, Bakan söz verdi

Dodurga ve Oğuzlar’a doğalgaz verilmesi nedeniyle düzenlenen törene katılmak üzere Çorum’a gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Valilik ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İlk olarak Valilik ziyareti gerçekleştiren Bakan Dönmez, Vali Mustafa Çiftçi, milletvekilleri belediye başkanı, il başkanı ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik'te gerçekleşen karşılamada işadamı Ahmet Ahlatcı'nın yanı sıra ÇorumGaz Genel Müdürü Kasım Kahraman da hazır bulundu.

Bakan Dönmez’in ikinci ziyaret durağı Çorum Belediyesi oldu.

Ziyaretle ilgili kısa bir paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Belediyemizi ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e yaptığımız çalışmalar ve projelerimiz hakkında brifing verdik. Projelerimizle yakından ilgileneceğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Bakan Dönmez ve beraberindeki heyet Ulu Cami’de Cuma namazı’na kıldıktan sonra Oğuzlar ve Dodurga’ya geçecek. Her iki ilçede doğalgaz açılış töreni yapılacak.

Son Güncelleme: 01.11.2019 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kader 2019-11-01 18:49:20

Hangi projemizle yakından ilgilenecek sayın bakanımız, bir iki detay verilse keşke..

Avatar
Don Kişot 2019-11-01 19:56:52

Seçim öncesinden beri sadece bakıyorlar, bakan değil gören olurlar İnşaAllah. Oka'nın kabul ettiği projelerle bir nebze umutlandık çorum olarak.

Avatar
niyazi söylemez 2019-11-02 16:24:21

Bunların en güzel yaptıkları iş söz vermek.İyi söz veriyorlar maşAllah .Söz vermek parayla mı nası olsa gerçeleştirmeyecekleri için ver sözü gitsin, salla gitsin...:)