Başkan'dan yeni hamle

Çorum'un İskilip Belediye Başkanı, faaliyet raporunun reddedilmesi üzerine 25 sahifeden oluşan çalışmalarını ilçe halkının takdirine sundu.

13 Nisan 2021 Salı 23:25
Başkan'dan yeni hamle

Çorum’un İskilip Belediyesi, Nisan ayı olağan meclis toplantısında AK Parti ve MHP’li 9 üye tarafından oy çokluğu ile reddedilen 2020 yılı faaliyet raporunu ilçe halkının takdirine sunduğunu açıkladı.

İskilip Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İskilip Belediyesi’nin 2020 yılı içerisinde çalışmalarını anlatan faaliyet raporu, 9 Belediye Meclis Üyesince yeterli görülmedi. 9 Belediye Meclis Üyesi tarafından yeterli görülmeyen faaliyet raporunu siz değerli halkımıza sunuyoruz.”denildi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük de, yaptığı açıklamada, “Şahsi ve siyasi nedenlerle ‘yetersiz’ görülen faaliyet raporumuz. Kasası boş olarak devraldığımız, borç içindeki bir belediyede daha başka neler yapılabilirdi, takdirinize sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Sülük, 25 sayfalık faaliyet raporuna ulaşmak isteyenler için link verdi.

Son Güncelleme: 13.04.2021 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alnı açık 2021-04-15 14:45:00

Kardeş bir sıkıntı var.Dokuz üye olmaz demiş.Beşi kendi partinden,uzun lafın kısası bu işi sıkıntısız bir şahısa bırak.MHP il başkanı da bıraksın.Bu tür sorunlar konuştukça büyür.MHP il başkanı da İskilip den biraz uzak dursun ki;kafası rahat olsun.Yoksa,görevden alma tek olmaz.Çok olur.Ankara ya giden gelen bu günlerde epey var.İl başkanı da geçen gidenler ile aynı odada rastlaşmışlar.Bizden söylemesi.