Başkan taşıdı, vatandaş şaşırdı

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, halk minibüsü ile vatandaşı semt pazarından alıp evlerine taşıdı.

16 Ekim 2019 Çarşamba 12:02
Başkan taşıdı, vatandaş şaşırdı

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, belediyenin vatandaşa ücretsiz olarak sunduğu halk minibüsünü kullandı. Şöför koltuğuna geçerek vatandaşları semt pazarından mahalle ve evlerine taşıyan Başkan Ali Sülük, seyir esnasında istek ve taleplerini dinledi.

Şoför koltuğunda Belediye Başkanını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, Başkan Ali Sülük, “Belediyemizin vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunduğu pazar servisimizi kullanarak, halkımızla hasbihal etme imkanı bulduk. Her zaman her yerde hemşerilerimizin yanında, vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2019-10-16 13:00:39

İnsanlar yıllardır kendilerine tepeden bakan yöneticilerden bıkmıştı. Yöneticilerin ulaşılabilir olması, sorunları dinlemesi gayet güzel bir örnek ancak son zamanlarda bu mütevaziliği biraz abartmıyor muyuz?