Başkan yollarda ısrarcı

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı, İskilip’in kangren haline gelen karayolu sorununu bölge müdürüne aktardı.

03 Aralık 2019 Salı 13:35
Başkan yollarda ısrarcı

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve Milliyetçi Hareket Partisi İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, İskilip’in kangren haline gelen karayolu yatırımlarını görüşmek üzere Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönen’i ziyaret etti.

Ziyarette İskilip bağlantılı yollar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Yaşanan sıkıntılar Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönen’e iletilerek, İskilip-Çankırı, İskilip-Çorum yollarının acilen tamamlanarak hizmete sunulmasını talep ettiler

Başkan Ali Sülük, yaptığı açıklamada, “M.H.P İlçe Başkanımız Sayın Ali Alıcı Bey ile birlikte Samsun’da, Karayolları 7. Bölge Müdürü Sayın Murat Gönen beyi ziyaret ettik. Sayın Müdürle devam etmekte olan İskilip bağlantılı yollar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendileri ile İskilip bağlantılı yollarda devam eden çalışmaların ivedilikle bitirilmesi için mutabık kaldık. Kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Sülük ve Alıcı, yolların mevcut durumlarını, karayolu ağından kaynaklı trafik kazalarını ve diğer tüm olumsuzlukları bölge müdürüne aktardılar.

Son Güncelleme: 03.12.2019 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-12-03 17:53:40

Haklı değilmi sonuna kedar haklı 3 ayde bir ölümlü keza canlar gidiyor 10 yılda 45 km yol yapılamarı iskilip çorum yolu. Yakışıyormu her seçim öncesi vekillerin seçim kozu yazık yahu Çankırı İsmilip ydlu yapolrı 12 ay oldu göçük old bekle bekle ne dlucak venği mkolaymı toplanıyor neden takip edilmiyor yatırımlar sürüncemede bırakılğyor