Belediye yeni taş ocağı açtı

Çorum Belediyesi Karaağaç Taş Ocağını Çorum’a kazandırdığını açıkladı.

16 Ekim 2020 Cuma 18:41
Belediye yeni taş ocağı açtı

Asfalt ve altyapıda kullandığı mekanik ve dolgu malzemelerini kendisi üreterek yol yapım maliyetlerini en aza indiren Çorum Belediyesi’nin, bu malzemelerin üretildiği ikinci tesis olan Karaağaç Taş Ocağını Çorum’a kazandırdığı bildirildi.

19 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te açılışı yapılacak Karaağaç Taş Ocağı Tesisleri, gerek belediye gerekse özel sektörün uzun yıllar altyapı malzemesi ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

Asfalt üretiminde kullanılan petrol ürünleri hariç tüm malzemeleri kendi bünyesinde üretebilen bir belediye olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Açılışlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çorum’umuza uzun yıllar hizmet edecek bir tesisimizi daha açılış aşamasına getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Melikgazi mevkiinde hali hazırda bir taş ocağımız vardı; bu tesisimizin yetersiz kaldığı anlar oluyordu. Altyapı ve asfalt noktasında büyük hedeflerimiz var; bu hedeflere ulaşmaya çalışırken herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak için altyapı malzemesi tedariği konusunda ikinci bir tesis olan Karaağaç Taş Ocağı Tesisimizin yapımına başlamıştık. 19 Ekim Pazartesi günü tesisimizi hizmete açıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun." Dedi.

Son Güncelleme: 19.10.2020 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2020-10-16 20:43:53

Durursan zaten yola gidemezsin

Avatar
Ulukan 2020-10-16 21:07:19

Adam dağı taşı yol yaptı serdi. İşe giderken geçtiğim geçerken de sinkaflı sözler sarf ettiğim tüm yollar yenilenmiş. Teşekkürler.

Avatar
Binevler 2020-10-16 18:56:45

Durmak yok yola devam

Avatar
gülelim 2020-10-17 21:54:56

eee bu taş ocağı zaten vardı.hatta belediye burdaki burdaki elektrik direklerini bana söktürdü sanki kendi elemanı yokmuş gibi.gerçi havadan iyi para kazandık boş yere.bunlar copy paste yapıyor.keşke bahçelievler 1.caddeyi de bi aracıyla gezse başkan.acaba hiç oraLARA GELDİ Mİ.