Belediye’den 'Bir Liderin Doğuşu' konferansı

Çorum Belediyesi, 2016 yılı kültür ve sanat programları kapsamında projelendirdiği “Medeniyet Konuşmaları” programını 17 Şubat başlatıyor.

13 Şubat 2016 Cumartesi 15:58
Belediye’den 'Bir Liderin Doğuşu' konferansı


Çorum Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Başbakanlık Başdanışmanı, yazar Hüseyin Besli, “Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu” konulu konferans verecek.


17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonu’ndaki konferans sonrasında ise Hüseyin Besli’nin kitabı katılımcılara hediye edilecek.


Medeniyet Konuşmaları 19 Şubat’ta başlıyor


2016 yılı kültür ve sanat programları kapsamında Çorum Belediyesi tarafından projelendirilen “Medeniyet Konuşmaları” programı ise 19 Şubat Cuma günü başlıyor. Türkiye’nin en önemli akademisyen ve mütefekkirlerinin katılacağı konferanslar dizisine her ay bir ünlü isim katılarak “Medeniyet” olgusu üzerinde konuşmalar yapacak.


“Medeniyet Konuşmaları”nın konferanslar dizisi halinde yapılacağını ve konferansları çok önemsediklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “19 Şubat Cuma günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda 29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Görgün tarafından Medeniyet Nedir? adlı konferans ile Medeniyet Konuşmaları başlayacak. Yeni Türkiye’nin medeniyet perspektifinin de anlatılacağı bu medeniyet konuşmalarına şehrimizde yaşayan tüm akademisyen, fikir adamı, STK önderleri ve konuya ilgi duyan herkesi bekliyoruz.” dedi.







Son Güncelleme: 13.02.2016 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165