Beyaz Ay Derneği’nde yönetim değişikliği

Beyaz Ay Derneği Çorum şubesi, Olağanüstü Genel Kurul yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

11 Şubat 2016 Perşembe 12:01
Beyaz Ay Derneği’nde yönetim değişikliği


Beyaz Ay Derneği Çorum şubesi, Olağanüstü Genel Kurul yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Çorum Zihinsel ve Spastik Engelliler Derneği Başkanı olarak yıllarca başarılı hizmetlere imza atan Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Beyaz Ay Derneği Çorum Şubesi'nin yeni başkanı oldu.


Velipaşa Konağı Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul, Divan Başkanı İlhan Tekeli, Başkan Yardımcıları Mehmet Armutçu ve Ferhat Sarı'dan oluşan divan heyeti tarafından yönetildi.


Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan yönetim kurulu seçimlerinde, Dr. Neslihan Hüsülüoğulları başkanlığındaki tek liste oylanarak, yeni yönetim kurulu oluşturuldu.


Kurucu Başkan Betül Özseçer'in de yer aldığı genel kurulda, kısa bir teşekkür konuşması yapan Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Betül Özçeser ve diğer tüm görev alan üye ve başkanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, Beyaz Ay Derneği olarak tüm engelli gurupların hizmetinde olacaklarını ifade etti.


Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Neslihan Hüsülüoğulları, Fatma Gelgör, Sema Acar, Mehmet Aydınkal, İlhan Tekeli, Elvan Tutuş, Erol Taşkan.

Denetim Kurulu; Mustafa Hastaoğlu, Selim Şakacı, Özgür Akman.





Son Güncelleme: 11.02.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.