Bir kahramanın hayat hikayesi

15 Temmuz hain darbe girişiminde oğluyla birlikte şehit edilen hemşehrimiz Erol Olçok'un hayatı kitap haline getirildi.

30 Kasım 2021 Salı 21:22
Bir kahramanın hayat hikayesi

15 Temmuz hain darbe girişiminde oğluyla birlikte şehit edilen hemşehrimiz Erol Olçok'un hayatı, 'Erol Olçok - Öncü, Lider ve Kahraman' adıyla kitap haline getirildi.

FETÖ hain darbe girişimiyle Boğaziçi Köprüsü'nde oğluyla şehit edilen reklamcı Erol Olçok'un hayatı tek kitapta:Erol Olçok- Öncü, Lider ve Kahraman...

2016'da gerçekleştirilen ve halkımızın üstün ferasetiyle bastırılan 15 Temmuz darbe girişimi, 260 vatandaşımızın şehadetiyle sonuçlandı. Tankların üzerine çıkarak, göğsünü kurşunlara siper eden kahraman halkın üstün başarısıyla darbeciler püskürtüldü.

DARBECİLERE DİRENDİ...

Demoktrasiye ve ülkemize kastedilen bu hain darbe girişimiyle birlikte toplum daha da kenetlendi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne olan inanç kuvvetlendi. Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip de o gece dışarı çıkanlardandı...

Oğluyla birlikte darbecilere direnen Olçok ve oğlu, darbecilerin hain kurşunlarıyla hayatlarını kaybetti.

Erol Olçok hakkında bütün bilinmeyenler, kardeşinin girişimiyle hazırlanan ve pek çok detayın yer aldığı kitap 'Erol Olçok - Öncü, Lider ve Kahraman' adlı çalışmada bir araya getirildi.

KAYNAK: EN SON HABER
 

Son Güncelleme: 01.12.2021 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.