Bir merkez ve 3 binanın temeli atılıyor

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Av. Oğuzhan Kaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti, 4 ayrı kurum binasının temelinin atılacağını duyurdu.

25 Mart 2022 Cuma 14:53
Bir merkez ve 3 binanın temeli atılıyor

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Av. Oğuzhan Kaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’dan geldi.

Kaya, sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı açıklamada, Samsun Yolu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü civarına yapılacak olan Çorum Polis Moral Eğitim Merkezi temelinin bu yıl içerisinde atılacağını duyurdu.

TEMELLER BU YIL ATILACAK

Kaya açıklamasında "Çorum Polis Moral Eğitim Merkezi, Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı, Osmancık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının temelini 2022’de atılacağı müjdesini veriyoruz. Çorum ve ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 25.03.2022 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keramettin uzunlugil 2022-03-25 15:21:41

devletin güvenlıgı için yapılamsı gereken zorunlu yatırımlarıda biz yaptık diye kendınıze pay cıkartıtorsunuz ya ne günlere kaldı çorum

Avatar
1919 2022-03-25 16:41:44

Seçimler yaklaşıyor. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Bol bol fotoğraf çektirin, fotoğraf çektirmekle YATIRIMLAR gelmiyor. Çorum ve Çorumluları 20 senedir uyutuyorsunuz. YATIRIM YATIRIM YATIRIM diyorsunuz, YATIRIMLAR ya hiç yok, ya da yarım kalıyor. Çorum da biten YATIRIM yok. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Batandaş 2022-03-28 11:46:11

Bizim vekiller yine kendilerine reklam olacak foto çektirmişler bravo. Acaba vekiller Çorum'da pide fiyatlarından haberi var mı? yok buranın temeli, yok şurayı açacağız hep aynı hikaye. Havaalanı Tokat'a açıldı günaydın ASC