Bir seçim vaadi daha tamam

Çorum’un Dodurga İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın, seçim taahhüdü olan çok amaçlı salonu tamamladı.

26 Ağustos 2021 Perşembe 22:17
Bir seçim vaadi daha tamam

Çorum’un Dodurga İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan Kongre Merkezi ve Düğün Salonu tamamlanarak hizmete açıldı.

Belediye başkanlığında 3. dönemini geçiren Mustafa Aydın, ilçenin temel sorunlarının yanı sıra sosyal ve kültürel yaşantısına ve refah seviyesinin artırılmasına yönelik çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Belediyenin asli görevleri olan altyapı çalışmalarını aksatılmadan yürütülmesini sağladıklarını belirten Başkan Aydın, ayrıca yeni hizmetleri de ilçeye kazandırdıklarını ifade etti.

2019 seçimlerinde vaat ettiği hizmetlerin yüzde 80’ine yakınını daha 2.5 yıl dolmadan yerine getirdiklerini vurgulayan Aydın, Kongre Merkezi ve Düğün Salonu taahhütünün önemli olduğunu kaydetti.

TKİ’ye ait arazi içerisinde bulunan alanın belediyeye tahsisinin yaptıkları girişimler neticesinde sağlandığını hatırlatan Aydın, açık ve kapalı alanda 2 bin 500 kişi kapasiteli kongre merkezi ve düğün salonu projesini hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Aydın, milletvekilleri, il başkanı ve parti teşkilatlarıyla kurdukları samimi diyalog ve işbirliği neticesinde sağlanan desteklerle kongre merkezi ve düğün salonunun kısa sürede tamamlandığını söyledi.

Oldukça modern bir görünümde ve kapsamlı bir salonu Dodurga ilçesine kazandırdıklarını anlatan Aydın, düğün, nişan, toplantı, konferans ve benzeri aktivitelerin yapılabileceği salonun ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Vaat ettiği hizmetleri bir biri yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadığını bildiren Aydın, salonun yapılmasında destek sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen başta AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan olmak üzere Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve tüm parti teşkilatlarına ve çalışanlara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 29.08.2021 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2021-08-27 12:32:36

Merkezin neden yok? Mesela Kent parkta acik hava dugun salonu neden olmasin! Vatandasin menfaatine uygun fiyata dar gelirli sebeplense fenamı olur?

Avatar
İskilipden 2021-08-27 21:32:45

İskilip Meslek Yüksek Okulu?
İskilipde KÜLTÜR Merkezi-sinema/tiyatro salonu ne zaman yapılacak?
Merkezde trafik sıkıntılı mevcut ÇÖZÜM ce son bomba. Tosya Iskilip yolu?

banner165