Bölge Müdürü ‘Sona geldik’ dedi

Çorum’da düzenlenen koordinasyon toplantısında konuşan Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Kırkdilim tünelleri inşaatında sona geldiklerini açıkladı.

11 Ekim 2023 Çarşamba 22:59
Bölge Müdürü ‘Sona geldik’ dedi

Çorum’da Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında TSO Meclis Salonu’nda bugün düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Kırkdilim tünelleri inşaatında sona geldiklerini açıkladı.

Silov, heyelan bölgesinde yapılan çalışmaların da hızla devam ettiğini önümüzdeki aylarda çalışmaların sona ereceğini ifade etti.
2018 yılında başlayan yaklaşık 10 kilometrelik yola 1389, 1157 ve 1553 metre uzunluğunda 3 tünel, 3 hemzemin kavşak ve 2 alt geçit yapılıyor.

İSKİLİP YOLU GELECEK HAFTA AÇILIYOR

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Çevre Yolu farklı seviyeli kavşaktan İskilip Yolu’na bağlantının önümüzdeki tamamlanacağını açıkladı.

Sürücülerin Çorum’un 8 ilçesi ve bazı kavşaklardan kent merkezine ulaştığında çevre yolunu görmeden İskilip-Bayat yoluna bağlanacağını hatırlatan Silov, “Yeni İskilip Yolu'nun Akşemseddin Caddesi ile buluşacağı ve Çiftlik Pınarı Caddesi ile birleşen köprülü kavşak ile entegrasyonunu sağlayacak olan menfezin üst kısmı tamamlandı. Bu sayede şehrin giriş aksı daha işlevsel hale gelecek. Çiftlik Pınarı Caddesi'nin Akpınar Caddesi'ne bağlandığı bu bölgede menfez ve yan yol çalışmaları yürütülüyor. Osmancık, Laçin, Kargı ilçeleri ile Buharaevler Mahallesi istikametinden gelen araçlar, menfezin altından geçerek trafik ışıklarına takılmadan istedikleri yola ulaşabilecekler. Bu düzenlemeler ve yatırımlar sayesinde ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz.” dedi.


 

Son Güncelleme: 12.10.2023 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bitmez o yol 2023-10-12 06:36:31

Nasil sona gelinmis? Ben hergun o yoldan gidip geliyorum, o yol bitmez. Resmen sonu olmayan, bitmeyen yol yapmislar. Tuneli acinca Lacinden ucacacak herhalde araclar. Baglanti yolu falan yok. Lacin Gokgozler(Yavu) arasi civi cakilmamis yola. Iyi gunleeeeeeer

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-10-12 06:13:29

Sene 2023,Türkiye yüzyılı, Çorum'a ve ilçelerine medeniyet halaaaaa gelemedi. Çorum da yapmazsa AK PARTİ yapmaz. Yalandan kim ölmüş. 20 senedir, Ak Parti Çorum ve Çorum'luları iyi uyutuyor. Bu kadar haksızlığa uğrayan başka bir ŞEHİR yoktur. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ İNŞALLAH. ETME BULMA DÜNYASI, ENİNDE SONUNDA ÇORUM'UN AHI ÇIKACAKTIR. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ, ANCAK BUNUN NERESİ ADALET, NERESİ KALKINMADIR. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar, senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
iskilipden 2023-10-12 11:15:57

iskilip Çorum arasu Salur köyü mevkii 2. km lik bir yol 3. ay bitti 4. ayın içerisine giriyoruz. uçurum, dağ tepe değil düm düz yol bu kadar oyalanma neyin nesi günlük araç kapasitesi 10bin üstünde araçların takımları lastikleri mahvoldu kar yağmur mevsimi geliyor lütfen hızlanalım. Tosya İskilip yolu için girişim varmıdır. bu da ayrıca bir düşünülmesi gerekli bir konu Çankırı İskilip arası da duble olmalı ki bu yol Ankara Çorum arasına alternatif bir yol sakin ve güzel bir yol

Avatar
çorumlu 2023-10-12 11:56:36

yol medeniyettir.. geçmiş ve geleceğimiz için sıklık parkından toki hatta organize sanayi bölgesi buharadan mimar sinan mahallesine kadar tramvay hattı yapılması gerekir ortak nokta yine saat kulesi gazi ve inönü caddesi araç trafiğine kapatılsın yaya yürüyüş yolu olsun

Avatar
Şevki 2023-10-15 16:23:12

Sanki önceden ne yapıldıysa diye başlıyorum son 20 yılda hepsi bozulmuş gibi muhalif yorumlar var.Kardeşim yapılanı takdir etmek gibi güzelliğiniz olsun,daha iyisini isteme hakkınız var. Ama bel altı vurmadan lütfen.