Bolu’da Tosya yolu mutabakatı

Bolu'da Çorumlular Buluşması yıllardır Tosya yolu mutabakatına dönüştü.

04 Mart 2024 Pazartesi 14:30
Bolu’da Tosya yolu mutabakatı

Bolu’da Çorumlular Buluşması muhteşem geçti.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammad Emin Demirkol ve Çorumlu Belediye Meclis Üyeleri  Alaaddin Karakaş ve Veysel Çelebi’nin tanıtım toplantısı adeta Tosya yolu mutabakatına dönüştü.

ÇORUM’DAN BOLU’YA KATILIM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay ve AK Parti Bolu il ve ilçe teşkilatının tam kadro katıldığı toplantıda meşhur İskilip Dolması ikram edildi.

TÜM İSKİLİP DERNEKLERİ KATILDI

Ağırlıklı olarak  2 bin 200 İskiliplinin oluşturduğu yemekte, İskilipli tüm  Tosya, İstanbul, Çorum, İskilip ve Bolu derneklerinin başkan ve yönetimleri ile AK Parti İskilip Belediye Başkan  Adayı İsmail Çizikci yer aldı.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Boyraz, ihmal edilen Tosya yoluna yeniden başlama sözü verdi.

ÇORUM VEKİLLERİ İLE BAKAN’A GİDİLECEK

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek de, “Yolun yeni projesi ve Çorum yolu ihalesi benim Bakan Yardımcısı olduğum zamanda yapıldı, bitirmekte bize nasip olacak. Çorum ile etle tırnak gibi olduk, Çorumlu vekilleri alıp Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’na gideceğiz.”dedi.

GURBETİN KANAYAN YARASI

Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı ise, “Bolu koordinatörlüğümde gördüm ki bu yol, gurbetteki İskiliplilerin kanayan yarası, en kısa zaman yolu bitirip hep birlikte Çorum-İskilip-Tosya üzerinden Bolu’ya ya geleceğiz dedi.

OĞUZHAN KAYA’YA GÖNDERME

İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı takdim ederken, “Osmancık’ı adeta Paris yaptınız imreniyorum, birazda kıskanıyorum. Yeni Türkiye yüzyılında geri bırakılan İskilip’e pozitif ayrımcılık yapacağınıza inanıyorum.” şeklindeki özleri İskilipliler’den yoğun alkış aldı.

Son Güncelleme: 04.03.2024 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2024-03-04 14:50:34

İnşAllah bu yol bir an evvel bitirilir. Bu yolun İskilip'den çok Çoruma faydası dokunacak İskilip de makus talihini yener inşAllah yol olan yerde hareket olur hareket olan yerde bereket olur. Kamyon nasıl yokuş aşağı hızlı gider ilçemizde bu şekilde nufus eriyor

Avatar
Habercim 19 okuyucularını temsilen 2024-03-04 15:26:07

İnşaAllah bu yol biter de habercim 19 okuyucuları da İskilipli yorumcudan yakalarını kurtarırlar.

Avatar
Öz İskilip 2024-03-04 17:15:59

Hep aynı seçim yaklaşıyor yirmi senedir oyalıyorlar zerre kadar inandırıcı değil.. İskilipli olarak yirmi senedir oy verdik alıştılar oyalamaya... oy Yok bundan sonra

Avatar
Umut garibin 2024-03-04 19:54:43

İnşAllah bu yol yapılırsa sıkılan yorum okuyucuları rahata kavuşur bu yüzden ÇOK YORUM YAPILSIN VE YOLUN BİTİRİLMESİNE vesile olunur...

Avatar
Hasan 2024-03-04 23:38:12

Osmancık, Alaca,Sungurlu,Mecitözü yollar düzgün ne olacak,tok açın halinden ne anlar,99 virajlı yoldan gir gör bakalım