Bostancı genel müdür oldu

Hemşehrimiz Naci Bostancı’nın oğlu Afşin Burak Bostancı, Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürü oldu.

21 Nisan 2021 Çarşamba 12:31
Bostancı genel müdür oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Nükleer Düzenleme Kurumu Kurul Üyesi Afşin Burak Bostancı, Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürü oldu.

Bugün yayımlanan Resmî Gazete kararlarına göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü’ne AK Parti Grup Başkanı hemşehrimiz Naci Bostancı’nın oğlu Afşin Burak Bostancı atandı.

Uzun süredir İbrahim Halil Dere’nin vekaleten yürüttüğü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü görevine Afşin Burak Bostancı atandı. Bostancı, 2019 yılının Şubat ayından bu yana Nükleer Düzenleme Kurumu Kurul Üyesi olarak görev yapıyordu.

AFŞİN BURAK BOSTANCI

Afşin Burak Bostancı, Türk siyaset bilimci, sosyolog, iletişim bilimci, halkla ilişkiler uzmanı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Elektrik Elektronik Mühendisliği eğitimi alan Bostancı, 4 Şubat 2019'da  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre, Nükleer Düzenleme Kurulu Üyesi olarak atanmıştı.

Son Güncelleme: 22.04.2021 02:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şuayip 2021-04-21 23:29:23

Bu siyaset ve müdürlükler babadan oğula miras galiba bu ülkede. Bu adam isterse doktora yapmış olsun, akp'li milletvekilinin oğlu olarak kalacak. Ağzıyla kuş tutsa milletvekili oğlu olarak anılacak .

Avatar
AHMET SONGUR 2021-04-21 19:24:26

naci bostancı, naci ağbal gibi çoruma hiçbir katkısı olmayan şahıslara hemşerimiz demeyi ne zaman terkedeceksiniz ?