Boykota böyle destek veriyorlar

Çorum Belediyesi Filistin’deki zulümlere sessiz kalmıyor.

13 Aralık 2023 Çarşamba 17:20
Boykota böyle destek veriyorlar

Çorum Belediyesi Filistin’deki zulümlere sessiz kalmıyor. İsrail’e boykot başlatan Çorum Belediyesi’nde, personele yerli ve milli ödeme sistemi olan “Troy” özellikli banka kartları teslim edilmeye başlandı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın öncülüğünde işçi ve memur sendikalarının da desteğiyle tüm belediye personeli Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarını yerli ve milli firma olan Troy ile değiştirme kararı almıştı. Yapılan başvurunun ardından bankalar tarafından gönderilen Troy kartlarının dağıtımına başlandı. İlk etapta memur personelin Troy kartlar teslim ediliyor. Önümüzdeki günlerde de işçi personele Troy kartları dağıtılacak.

Filistin’de İsrail zulmünün devam ettiğini ve zulme karşı herkesin elinden geleni yapması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “İsrail’i ve oradaki zulmü alkışlayan Avrupa Birliği ülkelerini, Amerika’yı ve o zulme destek olan herkesi aynı şekilde büyük bir şiddetle nefrete kınamaya, günahlarını suratlarına vurmaya devam edeceğiz.”dedi.

Başkan Aşgın “Çorum Belediyesi’nde çalışan işçi ve memurların üye olduğu yetkili sendika temsilcileri ile görüşerek banka kartlarını Troy ile değiştirme kararı almıştık. Bu kararımıza destek veren tüm işçi ve memurlar kardeşlerimiz değişim taleplerini ilettiler. Bugün de toplu bir şekilde Troy kartlarının dağıtımına başladık.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dostum 2023-12-13 22:13:22

Zulüm dün başlamadı ama kartlar taze

Avatar
troyy troyy troyylanmak 2023-12-14 09:52:40

e artık bu troy kartı aldınız diye artık bordro yakmayı da bırakırsınız sanırım

Avatar
Nizamı Alem 2023-12-13 23:24:50

Erbakan mekanın cennet olsun inşAllah

Avatar
Akil 2023-12-17 19:12:34

100 yıldır boykot yapmayanlar şimdi boykot yapmaya basladirlar. Müslüman uyanık olmali.