Bu fotoğrafla duyurdular

Hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı, İstanbul'da yeni baro kurulması için çalışmaların sürdüğünü bir fotoğrafla duyurdu.

17 Eylül 2020 Perşembe 23:50
Bu fotoğrafla duyurdular

Hukukçular Derneği Genel Başkanı hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı'nın öncülüğünü  yaptığı ve İstanbul'da kurulması planlanan yeni baro çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
Baroların yapısında yapılan değişikliğin yürürlüğe girmesinin ardından İstanbul’da ikinci baronun kuruluşu için Türkiye Barolar Birliği’ne (TBB) 2 bin imzalık başvuru yapılacak.
Hemşehrimiz Cavit Tatlı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta, yeni baro çalışmalarının tam sürat devam ettiği bilgisi paylaşıldı.
Öte yandan, Hukukçu Selman Öğüt, önceki gün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ikinci baronun kurulma çılaşmalarında yaşanan gecikmeyi eleştirmiş, hemşehrimiz Cavit Tatlı'ya da sert bir üslupla tepki göstermişti.

Son Güncelleme: 18.09.2020 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.