Bu kurslarda kadınlar hergün kitap okuyor

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde kurslara katılan kadınlar, kurslardan önce ve hemen sonrasında 15’er dakika kitap okuyor.

13 Şubat 2016 Cumartesi 16:13
 Bu kurslarda kadınlar hergün kitap okuyor

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde kurslara katılan kadınlar, kurslardan önce ve hemen sonrasında 15’er dakika kitap okuyor. Tüm kurslara kitap okuyarak başlayan kadınlar da 2016 yılı başında başlayan uygulamadan oldukça memnunlar.

Örgü, oyuncak, bilgisayar, el sanatları ve süsleme, çini, spor ve jimnastik, ud ve diğer tüm kurslarda yapılan bu uygulama ile kurslara gelen kadın sayısını da artırmış. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bu uygulamanın, kursiyerlere kitap okuma alışkanlığı kazandırdığını ifade etti. Gül, “Daha önce belki de hiç kitap okumayan kursiyerlerimiz bu uygulama sayesinde düzenli kitap okur hale geldi. Birçok arkadaşımız kursta verdiğimiz dinlenme arasında kitabına sarılıyor ve ders arasını da kitap okumayla geçiriyor. Bu uygulama sayesinde arkadaşlarımız kursa daha bir şevkle geliyor, daha keyifli zaman geçiriyor. Kursa devam oranı da arttı.” dedi.


Kursiyerler, kazandıkları kitap okuma alışkanlığını evde de sürdürdüklerini söylüyor ve bunun da çocuklarına güzel örnek teşkil ettiğini ifade ediyorlar.




Son Güncelleme: 13.02.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.