Çalışma izni görev süresi uzatıldı

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi çalışma izni görev belgesi formunun’ geçerlilik süresini 7 Mayıs'a kadar uzattı.

07 Mayıs 2021 Cuma 20:22
Çalışma izni görev süresi uzatıldı

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında olağanüstü toplanarak, ‘çalışma izni görev belgesi formunun’ geçerlilik süresini 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00’e kadar uzattı.

Karara göre, sistem üzerinden görev belgesi alınamamasının üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinde herhangi bir aksamaya yol açmaması için örneği Ek’te yer alan ve işveren ile çalışanın beyanı/taahhüdüyle manuel doldurularak imza altına alınan “çalışma izni görev belgesi formunun” geçerlilik süresinin 12 Mayıs 2021 Çarşamba Günü saat 24.00’e kadar uzatılmasına karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uyy 2021-05-07 21:33:11

İzine gerekmi var? Herkes disarida sokak aralari yollar normal gun gibi; hayat 24 saat devam ve gece bile birileri gerek araçla gerekse yuruyerek bi yerlere gidiyor. Biz kurallara uyanlarda saf saf evde oturuyoruz!

banner165