‘Çalışmalarımız meslektaşlarımıza hizmet içindir’

Türkiye Barolar Birliği(TBB) ile Çorum Barosunun işbirliği ile ‘CMK Uygulamaları ve İstinaf’ konulu seminerde konuşma yapan Baro Başkanı Altan Akpınar, Barolar Birliğinin ve Baroların en önemli görevlerinden birisinin meslek içi eğitim seminerleri düzenlemek olduğunu belirterek, “Çalışmamız mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet içindir.” dedi

13 Şubat 2016 Cumartesi 11:51
‘Çalışmalarımız meslektaşlarımıza hizmet içindir’

Türkiye Barolar Birliği(TBB) ile Çorum Barosunun işbirliği ile ‘CMK Uygulamaları ve İstinaf’ konulu seminerde  konuşma yapan Baro Başkanı Altan Akpınar, Barolar Birliğinin ve Baroların en önemli görevlerinden birisinin meslek içi eğitim seminerleri düzenlemek olduğunu belirterek, “Çalışmamız mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet içindir.” dedi

Akpınar konuşmasına şöyle devam etti:


“Barolar Birliğinin ve Baroların en önemli görevlerinden biri meslek içi eğitimler düzenlemektir. Biz de Çorum Barosu olarak TBB ile işbirliği içinde bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çalışmamız mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet içindir.


Mesleki eğitim mesleğimizin olmazsa olmazlarındandır. Hangi yaşta, kaç yıllık avukat olursak olalım, bizim her şeyi biliyoruz deme lüksümüz yok. Özellikle bizim ülkemizde, kanunların, mevzuatın sürekli değiştiği bir ülkede bunu deme hakkımız hiç yok. Bu nedenle bu eğitimlere çok önem veriyoruz ve sıklıkla devam edeceğiz.”


Seminere konuşmacı olarak, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi  Av. Halit Advan, Prof. Dr. Çetin Arslan, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Erdal Baydemir ve Araştırma Görevlisi Didar Özdemir katıldı.


Programda TBB Genel Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler tarafından Yozgat, Kırıkkale, Amasya Barolarının temsilcilerine plaket takdim edildi.



Son Güncelleme: 13.02.2016 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165