Camiler dolup taştı

Milli İrade Platformu’nun 81 ilde 970 camide Sabah Namazı’nda gerçekleştirdiği şehitlerimiz ve Filistin için dua programına Çorum’da da yoğun katılım oldu.

01 Ocak 2024 Pazartesi 12:18
Camiler dolup taştı

Milli İrade Platformu’nun 81 ilde 970 camide Sabah Namazı’nda gerçekleştirdiği şehitlerimiz ve Filistin için dua programına Çorum’da da yoğun katılım oldu.

Milli İrade Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Lek, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Allah Azze ve Celle'nin ilahi emrine uyarak sabah namazında 81 ilimiz 970 ilçemiz Ulu Cami'lerini hınca hınç dolduran Müslüman kardeşlerimden, büyüklerimden, hanımefendilerden ve gözümüzün nuru çocuklarımızdan Rabbim razı olsun.

Aziz şehitlerimiz, vefat eden gazilerimiz, İsrail soykırımında şehit olan kardeşlerimizin ruhları için okunan hatim ve dualar kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Gazilerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Rabbim Ülkemizin birliği ve dirliğini bozmasın. Bu birliği ve dirliği daha da artırırsın. Basiret, feraset, doğruluktan, istikametten bizleri ve idarecilerimizi ayırmasın. Bizleri zulm altındaki Müslüman kardeşlerimize ve insanlığa yardımda memur eylesin.

Rabbim, bu dua programına iştirak eden tüm herkesten razı olsun ve onları cennetlik eylesin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sehitlerimizin ruhu şad olsun 2024-01-01 15:02:02

Sabah namazi kilmak bir program degil ibadettir. Ibadetimizi de birilerinin siyasi cikarlari ya da Milli Irade Platformu gibi ( sozcusu akp milletvekili adayi olan M.Lek) siyasi bir partinin arka bahcesi olan STK'larin şov aracina cevirmemeliyiz. En güze cümlede "Basiret, feraset, doğruluktan, istikametten bizleri ve idarecilerimizi ayırmasın." olmuş. Sehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimize de Allah şifalar versin. Saygilar.

Avatar
hayyam 2024-01-02 08:48:51

He he kesin dolup taşmıştır. Dün gidip baksaydınız 3-5 ihtiyardan başkası yoktur milyon lira harcanan yapılarda.

Avatar
Gözlemci 2024-01-01 17:37:48

Çok güzel. Rabbim kabul etsin. InşaAllah her zaman...