Canbek güven tazeledi, işte yeni yönetim

Çorum Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçimli olağan genel kurulunda Vedat Canbek yeniden seçildi.

21 Ocak 2023 Cumartesi 12:31
Canbek güven tazeledi, işte yeni yönetim

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, güven tazelerken, yeni yönetim de belli oldu.

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

İKİ LİSTE YARIŞTI

Mevcut Başkan Vedat Canbek ile Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz’ın aday olduğu seçimde Canbek’in listesi kazanan taraf oldu.

43 YILDIR BAŞKAN

43 yıldır Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yöneticiliğini yapan, aynı zamanda TESKOMB 9. Bölge Birliği Başkanı olan Canbek, seçim sonrası birlik mesaj ıverdi. AÇIK OYLAMA İLE SEÇİM

AÇIK OYLAMA YAPILDI

Açık oylama usulü ile yapılan seçimlerde zaman zaman tartışmalar yaşanırken, Vedat Canbek ve ekibi büyük bir çoğunlukla tekrar göreve getirildi

YOĞUN KATILIM, SIKI GÜVENLİK

Yoğun bir katılımla yapılan genel kurulda sıkı güvenlik önlemleri alınırken, kooperatif ortakları tek tek aranarak ve kimlik kontrolleri yapılacak salona alındı.

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Toplantının açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı Vedat Canbek yaptı. Katılımcıları selamlayan ve teşekkür eden Canbek, esnaf ve sanatkarın istek ve talepleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içerisinde göreve devam edeceklerini vurguladı.

Genel kurulun divan başkanlığına Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Çorum 9. Bölge Birliği Başkan Vekili Ahmet Hamdi Aydoğan, Divan 2. Başkanlığına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, katipliklere ise İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Çorum 9. Bölge Birliği Başkan Vekili İsmet Uslu ile Tokat Erbaa Yeni Erek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Emin Yonar seçildi.

SANAYİ CAMİ İNŞAATINA 250 BİN TL DESTEK KARARI

Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme raporu, gelir-gider hesap raporu okunarak ibra edildi.
Ayrıca Çorum Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden cami inşaatına yardım yapılması konusu da genel kurulda gündeme getirilerek, 250 bin liralık yardım yapılması kararlaştırıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından seçimlere geçilerek oylamanın açık usulle yapılmasına karar verildi. Yapılan oylamada ise katılımcıların büyük bir bölümünün oyunu alan Vedat Canbek ve ekibi, yeniden göreve getirildi. Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Canbek, tüm esnaf ve sanatkarlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde kooperatife hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

BU CAN BU TENDE OLDUĞU MÜDDETÇE HİZMET SÖZÜ

Canbek, genel kurulda her zaman olduğu gibi bundan sonra da esnafın hizmetinde olacağını ifade ederek, “Beni bu işe aşık eden sizlerin sevgisi, desteği. Canım sağ oldukça sizler de destekledikçe hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Vedat Canbek’in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Necati Şimşek, Hasan Eker, Özkan Şanal ve Celal Bozdağ’dan oluştu.
Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise; Necdet Karamanlı, Tahsin Yüzgeç, Hasan Hüseyin Doğrusöz, Abdurrahman As ve Ali Rıza Ceylaner seçildi.

Denetim kurulu asil üyeliklerine; Mehmet Gayretli ve Satılmış Önler, yedek üyeliklere; Yaşar Bozok ve Yıldırım Külcü seçildi.

9. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği temsilcileri ise şu isimlerden oluştu: Vedat Canbek, Necati Şimşek, Hasan Eker, Özkan Şanal, Celal Bozdağ.

Seçimlerin ardından tekrar yönetime getirilen Vedat Canbek ve ekibi, tebrikleri kabul etti.

Son Güncelleme: 21.01.2023 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ölunce mi birakcan dede 2023-01-21 18:12:41

43 yildir baskanmis. Birak iste koltugu 43 yil yonetmissin. Biraz da genclere sans ver. Herhalde yapismis koltuga. Ölunce birakir artik.

Avatar
Has Çorumlu 2023-01-21 18:37:43

Yuh yani 43 yıldır başkanlık mı olur. Hiç mi daha iyi yönetecek adam yok o kooperatifte.
Çorumda müzmin hastalık her alanda devam ediyor.
En önemli yerlere bizim adamımız diyerek nerde en insan varsa bulup seçiyoruz.
Liyakat mı?
Çorumda yok maalesef.

Avatar
Labalep 2023-01-21 20:14:59

Vedat bey 43 yıldır Labalep gibi seçilmiş. Arkadaşlar 43 yıllık başkanlık yapan ve yönetimde görev alan arkadaşların çektiği kredi ile mal varlıklarını araştırın. 43 yıldır. Ne kadar batık kredi var. Esnaf olmayan yani hulle yolu ile kredi çekilmiş mi. Gider kalemleri neler.?

Avatar
Salim 2023-01-21 13:59:46

Basın efendi kaç oy aldı . Haber atlamayın .

Avatar
Corumlu 2023-01-22 10:43:12

Oy gizli kullanilir bu adam kimlere nasil kiredi kullandirdi bir arastilirsin ayni zamanda babasinin ciftligimi 43 yildir at oynat yok kardesim boyle oyunla secim alinmaz ayni zamanda corum ziraat odasi baskani dobi yeter kardesim 2 oglunu zirat odasinda ise baslat buralarda tug bitmemis yetim haklari var altinda araba es dost gonulluyor hafta sonu bu vali bunlari denetlemiyormu

Avatar
Akıllı Memet 2023-01-23 09:26:58

Niye açık oylama?

Avatar
Ali 2023-01-23 15:37:05

Açık oy gizli tasnif mi