Çeltikçiye 24 saat su

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, çeltik üreticilerinin su sorununu çözdü.

08 Haziran 2019 Cumartesi 17:48
Çeltikçiye 24 saat su

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, pirinç üreticileri ve çiftçilerin su sorunlarını gidermek için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İşletme Daire Başkanı Mehmet Uğur Yıldırım, 5.Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Fünlü ve İşletme Bakım Şube Müdürü Cemal Dilektaş, 54. Şube Müdürü Murat Şerbetçi ile görüştü.

Üreticiler ve kooperatif başkanlarıyla bir araya gelerek yaşanan sorun dile getirildi.

Milletvekili Kaya, yaptığı açıklamada, “Obruk Barajı’ndan çiftçilerin yeterli seviyede su kullanmaları için 24 saat su salınımı yapılarak pirinç tarlalarının su ihtiyacı giderilecek böylelikle mağduriyetlerine son vermiş olacağız.” Dedi.

Bölgenin en büyük geçim kaynağının pirinç olduğunu hatırlatan Kaya, yapılan görüşmelerle üreticinin mağduriyeti giderilerek ülke ve bölge ekonomisine katkısı sağlanacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 08.06.2019 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vekil 2019-06-09 10:10:57

Bence çorum vekili degil yanlış yazmışsınız osmancık vekili yazmalıydınız. Çorumda goren varmı sayın vekili.

Avatar
recep 2019-06-08 18:53:25

sorun pirinçli hes ten kaynaklanıyor

Avatar
bilgihan 2019-06-09 20:20:35

oguzhan kaya tüm çorumun vekilidir.ayrım yok nerde halkımızın sorunu varsa oguzhan kaya ordadır.halkımızın her daim yanındadır.emekleriniz için teşekkürlerr vekilimm durmak yok yola devam .. yolun yolumuz seninleyiz oguzhan kayaaa..