Ceylan, esnaf turunda

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

20 Şubat 2016 Cumartesi 17:17
Ceylan, esnaf turunda

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, Meclis çalışmalarının dışındaki zamanını genel olarak Çorum'da değerlendiren Milletvekili Ceylan, her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Sancaktar Camii civarı ve Eğridere Çarşısı’nda bulunan tüm esnafı ziyaret eden Ceylan, hem sorun ve talepleri dinledi, hem de sohbet etti.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, hükümetin düzenlemeleri ve yeni çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Ceylan, ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı da esnafa birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısında bulundu.

Ayrıca Ceylan, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Esnafın sorunlarını da dinleyen Ceylan, aldığı notları gerekli mercilere ileteceğini, çözüm noktasında gereken çabası göstereceklerini söyledi.

Ceylan'a esnaf ziyaretleri sırasında; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, bazı AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı oda başkanları da eşlik etti.

Eğridere Çarşısı’nda bulunan esnafı ziyaret eden Ceylan, ziyaretler boyunca karşılaştığı çocuklarla ayrı ilgilendi.

Ayrıca çocuklarla sohbet etme imkanı da bulan Ceylan, kendini tanıtırken, çocukların anneleri ve babalarıyla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 20.02.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.