Ceylan’dan Aşgın’a, ‘Sadece Çorum merkeze değil, 13 ilçeye imza atıyor

Çorum Belediyesi Mecitözü'nde asfalt çalışması yaptı, Milletvekili Ceyman Başkan Aşgın'ı övdü.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 21:01
Ceylan’dan Aşgın’a, ‘Sadece Çorum merkeze değil, 13 ilçeye imza atıyor

Çorum Belediyesi, şehir merkezinde sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmalarını gelen talepler doğrultunda ilçelerde de sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Dodurga’ya asfalt döken Çorum Belediyesi, bu kez Mecitözü’nde asfalt çalışması yaptı.

SÖZLERİMİZİN YÜZDE 70’İNİ TAMAMLADIK

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da seçim dönemi verdikleri sözleri pandemiye rağmen yüzde 70’ni tamamlamış bir Belediye Başkanı olarak Mecitözü halkının arasında olduğunu söyledi.
Çorum’a yönelik çalışmaları yaparken bu çalışmaları ilçelere de taşıdıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Daha önce burada bir açılışa katıldığımızda şöyle demiştim. Ben buranın eniştesiyim. Eğer Rabbim imkan verirse bir gün Çorum dışında da bu tür hizmetler yapmaya imkanımız olursa Mecitözü’nde de yaparız demiştik. Alişan Yaşar başkanımız İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı ile ile geldiklerinde asfalt taleplerini iletti. Ben de yapılması için talimat verdim. Sarıdede Mahallesinde muhtelif yerlerde 1 kilometrelik asfalt talepleri oldu. Biz de tamam dedik. Daha iki gün önce Dodurga İlçemizde de asfalt çalışması yaptık. Durmak yok azimle, aşkla, muhabbetle sadece merkezde değil bütün köy ve ilçelerimiz çalışmaya devam ediyoruz. Asfaltınız hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

2 YILDIR BİTMEYEN YOLU ÇORUM BELEDİYESİ TAMAMLADI

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ilçeye yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür eden AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, "Başkan Aşgın’a giderek iki seneden beri kazılıp yapılmayan yolları olduğunu, bu yolların Çorum Belediyesi tarafından yapılmasını talep ettik. Başlayıp da iki senedir bitiremediğimiz yollar vardı. Bu yollar maalesef çok kötü durumdaydı, Mecitözü halkına yakışmıyordu. Büyük bir özveriyle ilçemizdeki asfalt çalışmalarını tamamlayan Çorum Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

BAŞKANIMIZ SÖZ VERDİ, SÖZÜNÜ DE YERİNE GETİRDİ

Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar da Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın Mecitözü’nün eniştesi olduğunu hatırlatarak “Biz başkanımızdan asfalt için bir söz aldık. Başkanımız da sözünü yerine getirdi. Bunun için önce Çorum Belediye Başkanıma, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya, Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a ve İlçe Başkanı Alişan Yaşar’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İNSANA DOKUNAN GÜZEL BİR HİZMET

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'da yapılan asfalt çalışmasının Mecitözü halkının hayatına dokunan güzel bir hizmet olduğunu belirtti. İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın kendilerine gelerek asfalt için destek istediğini hatırlatan Yusuf Ahlatcı, “Birlikte Belediye Başkanımızın yanına gittik ve hiç ikiletmeden bu çalışmanın yapılması talimatını verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Yolumuz hayırlı uğurlu olsun, aşure günümüz mübarek olsun.”dedi.

CEYLAN AŞGIN'I ÖVDÜ

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın sadece Çorum merkeze değil Çorum’un 13 ilçesine imza attığını vurgulayan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Bu sadece asfalt ile değil sosyal alanda, sportif alanda ayni ve nakdi tüm yardımları 13 ilçesine de yapıyor. Hiçbir ayrım yapmadan Çorum’da belediyecilik anlamında son iki senede çok güzel işlere imza attı ve bunun devamı da gelecek. Biraz önce kendisi de söyledi. Seçimlerde söz verdiği yapacak dediğimizlerin yüzde70’ni tamamladık dedi. Ben bir yöneticide şunu ararım. Yemiyecek, yedirmeyecek. Devletin hiç bir şeyini bir başkasına peşkeş çekmeyecek. Gecesini gündüzüne katıp Çorum için çalışacak. Öyle bir belediye başkanımız var. Kendisini tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Böyle bir belediye başkanıyla yol yürüdüğümüz için de açık söyleyeyim Çorum’da şanslıyız. Şaibesi olmayan hiçbir şaibede adı anılmayan, hiçbir kötü işte adı anılmayan pırıl, pırıl çalışkan işini bilen bir belediye başkanı. Bunu buradan tüm Çorum’a ilan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mecitözü’nde düzenlenen Sarıdede Mahallesi Asfalt döküm programına AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Mecitözü Kaymakamı Murat Yayabaşı, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve ilçe sakinleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-08-18 21:42:39

Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Ceylan 2021-08-18 23:14:26

Sayın Ceylan masal anlatıyor. Masal felsefesinde tevatür vardır. Yani konuyu abartma sanatı. Zaten içeriğinde tevatür olunca hikaye masala dönüşür. Türk edebiyat tarihinde onun için masalların yeri ve önemi büyüktür. Dolayısıyla masal sanatında aslında hedef kitle çocuklardır. Bazen böyle büyüklere de masal anlatılır. Masalda gerçek payı yok mudur tabii ki vardır. Ancak abartı olmazsa masal olmaz. Tıpkı bu millete 20 yıldır anlatılan Çorum Osmancık bölünmüş yolu ve Kırkfilim masalı gibi. Ülkemizin dört bir yanı İ bölünmüş yol ile ören iktidara teşekkür ederiz ama bir şartla Çorum Osmancık völünmemiş köy yolu görünümlü yol Türkiye de kalmadı sanırım.

Avatar
Şuayip 2021-08-19 00:03:44

Ben vatandaş olarak vergi ödüyorum.
Bu verginin bana yol, köprü, eğitim, sağlık hizmeti olarak geri dönmesi gerekiyor.

Avatar
Çorumlu 2021-08-19 09:25:15

Çorum'un tüm cadde sokakları asfaltı yapıldı bitti ilçelere başladık.Tabi Bahçelievler Dumlupınar sokaklar Gülabibey kapaklı sokaklar buharaevler mahallesinin bir kısmı gibi Çorum'a ait olmayan sokaklara asfalt yapmak Çorum belediyesinin görevi değil...

Avatar
Turkish power 2021-08-19 20:39:58

Hatta mali tanzanya paris londra berlin de kapsama alanında buraların belediyeleri de asfalt krallarını istiyorlar