Ceylan’dan ilginç çıkış

AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir sonraki seçim için Başkan Aşgın’a destek mesajı verdi.

25 Eylül 2020 Cuma 22:56
Ceylan’dan ilginç çıkış

AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ak belediyeciliğinin örneğini Çorum’da uygulamalı olarak gösterdiklerini belirterek, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı övdü. Ceylan, bir sonraki seçim için Başkan Aşgın’a destek mesajı verdi.

Yapılan açıklamaya göre, İtfaiye Sanayi Müfrezesi’nin açılışında konuşan Ceylan, “AK Belediyeciliğin ne olduğunu dosta düşmana göstermeye devam ediyoruz. Bu işler konuşmakla, cadde, pazar gezmekle, tarla-tapan gezmekle olmuyor. Bu işleri yapmak için öncelikle başınızda bir önderiniz olacak. O da Recep Tayyip Erdoğan olacak. Ondan sonra işi bilen, işine sadık, işiyle dertlenen bir belediye başkanı ve ekibi olacak. Ona destek veren de diğer birimleriniz, teşkilatlarınız, milletvekilleriniz olacak. Bu iş bir bütün halinde olacak. İtfaiye Müfrezesi hayırlı olsun. Müfreze için Küçük Sanayi Sitesi’nde, TOKİ’de Gıda Toptancı Sitesi’nde yakın köylerimize müdahale için en iyi yapılacak noktalardan birisi burasıydı. Belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Yeni açtığımız yolla da 4-5 dakikada orada olacağız.” diye konuştu.

‘BU TECRÜBELİ EKİP YOLUNA DEVAM EDECEK’

Belediye’nin hizmetlerinin takdir edilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Ceylan, bir sonraki seçim için Başkan Aşgın’a destek vereceği mesajını verdi. Ceylan, “Geldiğimiz noktada milletimiz ne istiyorsa onu yapıyoruz. Belediyecilik anlamında 1,5 yılda bir sürü yeni proje yapılıyor. Açılmayan caddeler, yapılmayan yollar, yeni ÇORBİS’ler bir sürü yatırım var. Bu işlerin hepsini biz yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çorum adına yapmış olduklarımız var, devam edenler var, yapmak istediğimiz, yapacağımız projeler var. Belediye olarak dönemimizin sonunda tüm her şey bitecek ve ondan sonra da tecrübeli olarak bu ekip yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

‘ONKOLOJİ MERKEZİ ÇORUM ÖLÇEKLİ HİÇBİR İLDE YOK’

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin Çorum için önemini vurgulayan Ceylan, “En önemli hizmetimiz Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi olacak. Bu tarihi bir hizmet. Yakınlarınızda kanser hastası olan vardır. Mutlaka tanıdığınız vardır. Kanser masraflı ve uzun tedavi isteyen bir hastalık. Bunun için bu yapacağımız merkezde tamamen tüm birimleri aynı birimde olacak. Hasta kardeşimiz orada tedavisini olup şifasını bulup hayatına devam edecek. Bu, Çorum ölçekli hiçbir ilde yok” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.09.2020 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-09-25 23:38:17

Teşekkür ederiz biz almayalım!!!

Avatar
Çorumlu 2020-09-25 23:11:06

Sen istediğin planı yap, tüm planlar O'nun izin verdiği kadar işler...

Avatar
Tarzı siyaset tersi siyaset 2020-09-26 02:56:15

Sayın Ceylan’ın tarzı. Ne söylediyse tersini yapacak demektir.

Avatar
Yusuf 2020-09-26 05:11:55

Not edin bu konuşmayı tam tersini yapacak kendisi aday olacak belediyeye

Avatar
Can 2020-09-26 08:10:34

Eminim ki Osmancık ve İskilip sürprizini bu sefer aklını başına aldığını düşündüğüm Çorum halkı yapacaktır

Avatar
Meselenin aslı 2020-09-26 00:46:53

Sen vekiline başkanına ne kadar küfreden varsa destek ver, sırtını sıvazla, sonrada çık belediyeyi öv, aşgını öv, destekler gibi görün. Bugünden aşgını destekliyormuş . Millet enayi değil ahmak değil. Akpartinin içinde kim kimi kime karşı kullanıp şahsi hesap yapıyor herkes biliyor. O kadar aşinaki artık Ceylan bile bu kadar aşikarlıktan rahatsız olup güya abilik pozlarına bürünüyor. Gece kurtla bir olup sürüye dalıyorlar, gündüz çobanla ağıt yakıyorlar. CUMHUR ittifakının en büyük düşmanı akpartinin çorumda önde gidenleri. Adnan Baran yazdığı gibi, bu memlekette tilkiler vaaz veriyor, akpartinin menfaatçileride onları yemliyor. Reis ömrünü verse ne olacak, meselenin Aslı budur,

Misafir Avatar
Geçim,geçim 2020-09-26 11:58:10 @Meselenin aslı

Seçim mi,geçim mi?Gelecek seçimde vatandaş bu tercihi yapacak.Büyük ihtimal AKP ve MHP sandıkta mağlup olacak.Siyasetin vitrininde olanlar,geri planlarda kalacak.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Ferasettin 2020-09-26 08:44:00

Sn Sami Ceylan bir plan pesinde yakında anlaşılır. Bu nasıl bir siyaset Sn Ceylan bunları söylerken kesin birilerine de göz kırpmıştır. Ordakiler farketmediyse videosu vardır izleyin kesin görürsünüz

Avatar
ramazan 2020-09-26 00:09:09

Başkan aşkın'ı bizde seviyoruz. Allah yolunu açık eylesin inşaAllah.