CHP'den asayiş tedbirlerine teşekkür

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu Vali, Jandarma Komutanı ve emniyet Müdürü'nü ziyaretinde asayiş tedbirlerine teşekkür etti.

22 Şubat 2024 Perşembe 19:23
CHP'den asayiş tedbirlerine teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Çorum Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Çöphüseyinoğlu beraberinde Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Nail Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Seçim güvenliği başta olmak üzere, Çorum’un asayiş olaylarının da masaya yatırıldığı ziyaretlerde konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, son yıllarda artan asayiş olaylarının önlenmesinde emeği geçen başta Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı olmak üzere İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Nail Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’a ayrı ayrı teşekkür etti.

Çorum’da görev yapan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına da görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Çöphüseyinoğlu, “Şehrimizde huzur içinde uyuyorsak bunu tüm emniyet ve jandarma teşkilatımıza borçluyuz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Vali Dağlı, İl Jandarma Komutanı Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Pehlivan ise, CHP Adayına çıktığı hizmet yarışında başarı dilediler.

Son Güncelleme: 23.02.2024 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski Ülkücü 2024-02-22 19:44:06

Çorum Halkı olarak bizlerde bu nazik davranışlarından dolayı CHP Heyetine teşekkür ediyoruz.