CHP'ye 'Yazıklar olsun' tepkisi

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu Üyesi sıfatıyla açıklama yapan Milletvekili Erol Kavuncu, CHP'ye 'Yazıklar olsun' diyerek tepki gösterdi.

28 Eylül 2022 Çarşamba 00:47
CHP'ye 'Yazıklar olsun' tepkisi

AK Parti Çorum Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, Mersin’de polisevine bombalı saldırı düzenleyen hain PKK’lı terörist Diyşah Ercan’ın CHP’nin ‘hak ihlalleri’ raporunda gazeteci olarak mağdur gösterildiğini belirterek, “Yazıklar olsun.”dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu Üyesi sıfatıyla konuya ilişkin açıklama yapan Kavuncu, şöyle dedi:

"Mersin’de polisevimize canlı bombalı saldırı düzenleyen hain PKK’lı terörist Dilşah Ercan’ı CHP’nin, Türkiye'yi Avrupa'ya, ABD'ne, dünyaya, "sözde İnsan Hakları Kuruluşları"na şikayet etmek için hazırladıkları, ‘hak ihlalleri’ raporunda gazeteci olarak ‘mağdur’ gösterdikleri ortaya çıktı.

Sabıkalı, sicili bozuk, milletin değerleriyle kavgalı olanların gerçek yüzü işte budur.

Gazeteci kisveli bu teröriste masumiyet atfedenleri şiddetle kınıyorum.

Bu zihniyet ülkemiz için milli güvenlik sorunudur. Zira yetki sahibi olsalar elinde şehitlerimizin kanı bulunan bu tescilli teröristleri işe alıp, yönetim kadrolarına dahi getireceklerdir.

Allah bu zihniyetteki devlet millet düşmanlarından güzel ülkemizi, aziz milletimizi korusun.

Dün neyse bu gün de aynı olan bu zihniyeti iyi tanıyan asil ve necip milletimiz bunun cevabını, 2023'te sandığa gömerek en güzel şekilde verecektir."

Son Güncelleme: 28.09.2022 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2022-09-28 16:18:12

Helal olsun doğru konuşmuş ne diyecekti ya da susmalı mıydı? Siz de her harekete alakasız yorumlarla kötülemeyin vekillerimizi doğruya doğru kötüye kötü..

Avatar
Laf çok icraat yok. 2022-09-28 11:22:42

Birazda çarşı pazar konusan karpuzcu.Ekonomi sana neden uzak niye işine gelmiyor.

Avatar
BOŞ İŞLER 2022-09-28 14:12:45

NE KADAR BOŞ LAF VE BOŞ BELEŞ İŞLER VARSA SENDE UYGULAMADA NE VAR HİÇ BİR ŞEY. DEVLETİN İSTİHBARATI BU İŞLERİ TAKİP EDEMEMİŞ SANA DÜŞMÜŞ . ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. BU ÜLKEDE 40 YILDIR İNSANLAR ÖLÜYOR. ŞEHİTLER HDP PKK İLE AKP GÖRÜŞÜRKEN'DE VARDI. SENİN İŞİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YADA MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI DEĞİL.O İŞLER ONLARIN ÇÖZECEĞİ ŞEYLER LAF İLE OLMUYOR. SIF KENDİNİ GÖSTERMEK İÇİN LAF SÖYLEMEKTE BU KADAR İTİCİMİ OLUR.

Avatar
Laf çoka cevap 2022-09-28 16:16:21

Birazcık şükretmesinide bilmek lazım. Adam terörörden bahsediyor sen çarşı pazardan aç adam gazetelere yorum yazmaz çalışır. Sen şimdi işte beğenmezsen.

Avatar
seçmen 2022-09-28 20:10:33

oy verdim ancak bu vekilin mizacından haz alamıyorum.
hizmet getirmeli adaylar arasında bu mizacda olmamalı

Avatar
Lanet olsun terore 2022-09-28 19:45:14

Bu Kavuncu gibilerin amaci toplumu germek, ulkede kaos cikarmak ve ulkeyi kutuplasmis bir sekilde secime sokmak, tipki 7 Haziran-1 Kasim 2015'te yaptiklari gibi. Terorden beslenenlere , teroru destekleyenlere , terorden medet umanlara , terorislerle isbirligi yapanlara lanet olsun.

Avatar
Secahattin gul 2022-09-29 08:39:03

40 yıldır sağ partiye oy veren bir aileden geliyorum ve akp yede oy verdim ama biz çalışalım sizin gibi dedeleri kurtuluş savaşından kaçıp sözde osmanlıyız diye gezenler yesin dönemi bitti

Avatar
hoca 2022-09-29 14:55:34

polis katilini gazeteci diye savunan partinin raporu hazırlayıp meclis kürsüsünden savunanın ALLAH belasını versin kınamıyorum beddua ediyorum

banner165