Çizikçi’den ilk icraat, o yol yapılıyor

AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikci, Yanoğlan-Çomu köyü bölgesinde yol sorununu çözdü

18 Şubat 2024 Pazar 14:58
Çizikçi’den ilk icraat, o yol yapılıyor

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikci, Yanoğlan-Çomu köyü bölgesinde faliyet gösteren ve ilçe ekonomisine katkı sunan Yılmaz Madenciliği ziyaret ederek işçilerle buluştu.

İŞÇİLER ÇİZİKÇİ’DEN TALEP ETMİŞTİ

Çizikci, Yılmaz Madencilik ziyareti öncesi yıllardır çözülemeyen iş verenin ve maden işçilerinin ençok dile getirdiği maden yolu sorununu hafta içi Çorum ziyaretinde yaptığı girişimlerle çözerken, maden ziyaretine eli boş gitmedi.

HEP BİRLİKTE ORTAK PAYDAMIZ İSKİLİP

Konuya ilişkin açıklama yapan İsmail Çizikci, şöyle dedi:

“Hava soğuk, işleri ağır, ancak hepsinde emekleriyle ve alın teriyle geçimlerini kazanmanın huzuru var. Bize olan destekleri, bizlerle paylaştıkları görüşleri çok kıymetli. Maden ocağı çalışanlarımızın taleplerini dinledik. Madenci hemşehrilerimizin taleplerinden birisi olan ulaşım sıkıntısını İlçe Başkanımız Mehmet Demirci, İl Genel Meclis Üyemiz Duran Bıyık ve yönetim kurulu üyelerimiz ile ile istişare ederek sonuçlandırdık.

İŞ MAKİNELERİ BÖLGEDE

İl Özel İdaresi’ne bağlı iş makinalarımız bölgeye intilak etmiş olup, pazartesi günü itibariyle kumlama ve sağlamlama çalışmasını başlatıp hava şartlarının uygun olduğu en kısa süre içerisinde de asfaltlama çalışmasını başlatacağız. Yıllardır yapılmayan, işçilerimizin iş verenin ve bölge halkının kullandığı bu yol sorunu çözmek bize nasip oldu. Gayet iyi biliyoruz ki arkamızda güçlü bir teşkilat ve ekip olmadan hiçbir işi başaramayız.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ

Söz verdik yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.

Hepimiz için daha güzel bir İskilip'i birlikte, omuz omuza kuracağız.”

Son Güncelleme: 18.02.2024 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-02-18 19:41:42

5 yıldır ilçede göz boyama anca encümenlerin dükkan sayısı arttı, beledilede çalışan sayısı arttı, Borçları arttı, toprak bile zor alınıyor. yapılan ne İsmail başkan
neşteri vuruyor adı yetti, İsmail Çizikci baştan, Arsızlığa, hırsızlığa, yolsuzluğa dönemimde rastlanmayacak dedimi sürekli çalışma, Başarılar İsmail baştan, nasıl çizecek görün bakın

Avatar
İskilipden 2024-02-18 16:52:25

İskilip Tosya yoiunu 20 senedir söz verdiniz yapmadınız köy yoluylami avunacaz

Misafir Avatar
Çorumlu 2024-02-19 09:27:09 @İskilipden

yapabilecek babayiğit varmı bu yolu yaparsa gene bu yönetim yapacak inşAllah yaparlar ekonomik durum zaten belli etrafımız it köpek doldu birlik olup, güçlenerek çıkmalıyız. ha hataları varmı var uyarıcağız yaptıracağız inşAllah Aşkla çalışıyorlar baksanıza gelmeden icraatlar başlıyor

Beğenmedim! (0)
Avatar
İskilipli 2024-02-18 22:16:31

Vaybe çok duygulandim bumillet akillanmaz

Avatar
Falcon 2024-02-19 12:18:46

Herkezin bir hayali vardır.Doğup büyüdüğü memleketine hizmet etmek gibi.
Yani ahde vefa.Bu hizmetler tecrübe ve donanım gerektirir.ismail kardeşimizin yapacağı sürprizlere
hazır olun iskilip.

Avatar
Ahde vefa 2024-02-19 14:42:25

insanlar doğduğu vatanlarına bir şeyler yapma derdinde Tüm tabuları çizeçek ÇİZİKCİ BAŞKAN hiç kimseye menfaat temin etmeyecek, alavadere dalevare düşüncelere sahip değil, amma bir de şimdikiler SEÇİME 40 GÜN CİVARI BİR süre kalmışken ne süprizler gelecek inşAllah güzel işler İlçemize ve İlimize Allah yolunu açık etsin Ayağına taş değdirmesin.

Avatar
Falcon 2024-02-19 16:39:59

Görev yaptığı tüm illerde sevilen kişidir.
Eminim ki onun zihninde ne projeler gizlidir.Şimdiden diyoruzki hemşerimize sahip çıkalım.Bakın neler olacak