Çizikçi’ye yeni görev

PTT’nin başarılı bürokratlarından hemşehrimiz İsmail Çizikçi, Ankara’ya daire başkanı olarak atandı.

14 Kasım 2019 Perşembe 23:55
Çizikçi’ye yeni görev

PTT’nin başarılı bürokratlarından hemşehrimiz İsmail Çizikçi, Ankara’ya atandı.

Şanlıurfa PTT Başmüdürü Çizikçi, Ankara PTT Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Daire Başkanı oldu.

Aslen İskilipli olan Çizikçi, sırasıyla; Çorum PTT Başmüdürlüğü Kontrolörlüğü, Çorum Posta ve Telgraf İşletme Müdürlüğü, Çorum PTT Başmüdürlüğü, Tunceli PTT Başmüdürlüğü, Samsun PTT Başmüdürlüğü, Çankırı PTT Başmüdürlüğü, Sakarya PTT Başmüdürlüğü, İzmir PTT Başmüdürlüğü, İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğü, Ankara PTT Başmüdürü, Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü görevlerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aman Dikkat 2019-11-15 09:17:42

Başarılı hemşehrimizi tebrik ediyorum. Aman lütfen dikkat etsin, Çoruma gelip gitmesin, görünmesin. Hayırlı olsuna giden lerle fotoğraf filan paylaşmasın. Yoksa potansiyel belediye başkanı, milletvekili adayı olarak değerlendirip, her ihtimale karşılık ilerde sorun olmasın diye bir yaftayla gereğini yaparlar. Çok yaptılar bunu. Bu arada haklarını vermek gerekir ki bu işlerde uzmanlaştırlar, hakikaten çok çok iyi yapıyorlar.

Misafir Avatar
Fitne Baglari 2019-11-15 10:13:50 @Aman Dikkat

Doğru valla. Zavallı kocaaaa Timur bile başedememiş dünyada tek olan Fitne Bağlarında.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bursalı Gönüllü 2023-02-25 01:24:23

Kurum tarihinin belkide görüp görebileceği en adaletli en sevilen en babacan en delikanlı insanı ismail cizikcidir.. Pele futbol için bir ekolse ismail cizikcidir ptt nin sembolüdür..Selam olsun sana Yüreği güzel insan..