ÇOFSAD Ilgaz’a Çıkarma Yaptı

Geçtiğimiz Pazar günü ÇOFSAD (Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği) tarafından düzenlenen foto safari kapsamında Ilgaz Dağı’na 150 kişilik fotoğrafçı grubu ile çıkan ÇOFSAD, adından bir kez daha söz ettirdi.

18 Şubat 2016 Perşembe 14:58
ÇOFSAD  Ilgaz’a Çıkarma Yaptı

Geçtiğimiz  Pazar günü ÇOFSAD (Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği) tarafından düzenlenen foto safari kapsamında Ilgaz Dağı’na 150 kişilik fotoğrafçı grubu ile çıkan ÇOFSAD, adından bir kez daha söz ettirdi.

Yapılan açıklamaya göre,  Çorum’dan 3 otobüsle,150 kişilik ekiple yola çıkan ÇOFSAD, Ilgaz eteğinde bulunan Cömert  Köyü Muhtarı Yunus Mehmet Çerkez tarafından karşılandı. ÇOFSAD fotoğrafçıları; yol güzergahında, Ilgaz eteklerinde ve teleferikle giderken, yoğun sis ortamının oluşturduğu fantastik manzarada doyumsuz fotoğraf çekimleri yapmanın yanında, kayak, kızak, kartopu eğlenceleri ile de günü süslemiş, tatlı bir yorgunlukla akşam dönüşünü gerçekleştirdi.


Ilgaz Dağı'nın misafirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan ÇOFSAD, 150 fotoğraf tutkununun deklanşör sesleri ile ilgi merkezi haline gelmiştir.


Diğer yandan Şubat ayı başında açmış olduğu fotoğraf sergisi de ses getiren ÇOFSAD, çok sayıda fotoğraf severin ilgisi ile karşılaşmış, sergi rekor seviyede ziyaretçi akınına uğramıştır. Sergi sonunda dernek yetkililerini arayan Çorumlu fotoğraf severler, dernek etkinliklerine katılmak istediklerini belirterek, üyelik talebinde bulunmuşlardır.Yoğun ilgi ile karşılaştıklarını belirten Dernek Başkanı Şükrü Ağbal, çok yakında fotoğraf kursuna başlayacaklarını söyleyerek, fotoğraf sanatı ile tanışmak isteyenlerin derneğe başvuruda bulunmaları gerektiğini belirtti.

Ayrıca, ÇOFSAD şu anda Yeniyol Mah.Gazi 
14.Sk.No:3 Kat:3 Atatürkoğlu İş Merkezi –Çorum adresinde faaliyet göstermekte olup, www.cofsad.org.tr web adresinden iletişim sağlanabilmektedir. 

Son Güncelleme: 18.02.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.