Çöken kavşakla ilgili açıklama

Karayolları Genel Müdürlüğü, Çorum’un Osmancık ilçesinde Meslek Yüksek Okulu kavşağında yaşanan sorana açıklık getirdi.

29 Aralık 2021 Çarşamba 19:39
Çöken kavşakla ilgili açıklama

Karayolları Genel Müdürlüğü, Çorum’un Osmancık ilçesinde Meslek Yüksek Okulu kavşağında yağmur nedeniyle oluşan tahribatın giderildiğini ve trafik akışı sağlandığını açıkladı.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yol ağındaki Kamil Yolu’nda yer alan Osmancık Meslek Yüksek Okulu Kavşağı’nda, yağmur suları nedeniyle oluşan tahribatın Karayolları ekiplerince yürütülen bakım çalışmalarıyla giderildiğini ve kavşakta güvenli trafik akışı sağlandığını açıkladı. Açıklamada, "Yol ağımızda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarını karşılayacak ulaşım hizmetini sunmayı amaçladığımız çalışmalarımıza gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

İHA

Son Güncelleme: 30.12.2021 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-12-30 08:41:27

ilimize yapılan yollar günü kurtarma yönünde. ülkemizde. seyahat yaptığınızda görürsünüz kitap gibi yollar ama gel gelelim bizim yoĺlar maalesef
örn. İskilip Bayat arası sanki tünel yapıyor şirket göçtü bir yılda üçyüz metre yol için beklendi yol tali yola döndü asfalt bitik vaziyette.
İskilip sanayi mevkisi başka bir yerde böyle açıda yol yoktur. İskilip Çorum yolu 6 km yol sürekli tarlaya göçer. direk tuğla fab dah tarlaya yol ver osmancık yoluna çıkılır. göçen yoldan uzaklaşılır. biraz kafa yormak gerek insanımızı yaşatmalıyız. İmrenecek yollar yapılmalı. İskilip bayat yolu bayat kavşağına yakında göçer orasida sağlam değil bu yol DUBLE olmalıdır.