ÇORİMDER’den Külcü'ye ziyaret

Çorum İmam-Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇORİMDER) yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.

24 Şubat 2016 Çarşamba 16:22
ÇORİMDER’den Külcü'ye ziyaret

Çorum İmam-Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇORİMDER) yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Ayhan Boyraz ziyarette yaptığı konuşmada 27 Şubat Cumartesi günü "Öncülere Vefa" ismiyle düzenleyecekleri programda İmam Hatip Ortaokul öğrencilerinin Cahit Zarifoğlu'nun şiirlerini seslendireceği ve geceye tüm Çorum halkı ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü de davet ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek düzenlenen program nedeniyle ÇORİMDER yöneticilerini tebrik etti.

Cahit Zarifoğlu’nun bir döneme damga vuran, birçok insanın düşünce dünyasında önemli yeri olan yazar ve şairlerin yetişmesinde önemli katkıları olduğunu söyleyerek “Mehmet Akif Ersoy’la başlayan Necip Fazıl Kısakürek ve Sezai Karakoç ile devam eden şiir geleneğinin en büyük şairlerinden biri olan Cahit Zarifoğlu Yedi Güzel Adam şiirinin de sahibidir. Türk şiirinin en "zarif" abisi olarak bilinir. Bu programı düzenleyen ÇORİM-DER yönetimine ve şiirleri seslendirecek öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 24.02.2016 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.