Çorum AK Parti hazırladı: 'Filistin'de Çocuklar Ölmesin'

07 Haziran 2024 Cuma 19:55
Çorum AK Parti hazırladı: 'Filistin'de Çocuklar Ölmesin'

AK Parti Çorum İl Dış İlişkiler Başkanlığı koordinesinde Filistinli çocukların sesine ses olmak için dünyanın merkezi Çorum'dan 'Filistin’de Artık Çocuklar Ölmesin!' çağrısında bulunuldu.

Siyonist İsrail’in zulmü altında 7 Ekimden beri 15 binin üzerinde çocuğun yaşamını yitirdiği, dünyanın gözleri önünde gerçekleşen bu soykırıma karşı sessiz kalındığı, dünyanın merkezi Çorum’dan çocukların sesine ses olmak için AK Parti Çorum İl Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından tarihte ilk barış anlaşmasının yapıldığı ilimizden masum çocuklar için barış çağrısında bulunmak istiyoruz." mottosuyla anlamlı bir video hazırlandı.

AK Parti Çorum İl Dış İlişkiler Başkanı Esra Nur Kılıçoğlu ve Dış İlişkiler Birimi Üyeleri Merve Kondakcı ve Murat Özcan’ın koordinesinde, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay ve Çorumlu çocukların yer aldığı videoda, Çorum’un farklı bölgelerinden çekimler yapılarak Filistinli çocukların sesine ses olundu.

Siyonist İsrail’in zulmü altında varlığını korumaya çalışan Filistinliler tarafından bayrak taşımanın yasak olduğu 1967-1993 arasındaki yıllara atıf yapılan videoda, Çorumlu çocuklar Filistinli kardeşlerinin sesi olmak için tuttukları ve bayrklarını simgeleyen karpuz dilimleriyle 'Filistin’de çocuklar ölmesin."dedi.

Videonun sonunda AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay  ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kadeş Barış Meydanı’ndan 'Filistin'de Çocuklar ölmesin' mesajı verdi.

AK Parti İl Dış İlişkiler Başkanı Esra Nur Kılıçoğlu yaptığı açıklamada,“7 Ekim’den beri 15 binin üzerinde çocuğun, masum kadınların ve sivillerin öldürüldüğü bu vahşete sessiz kalınmaması için barışın başkenti Çorum’dan Filistin için barış çağrısında bulunmak istiyoruz. 'Filistin’de Artık Çocuklar Ölmesin ‘ projesiyle mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz."dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2024 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.