Çorum çiftçisinden TMO’ya mesaj

Çorum’da çiftçiler TMO’nun ürün alım süresini uzatmasını beklerken, üretici Adem Özdemir ilk mesajı verdi.

01 Eylül 2022 Perşembe 10:36
Çorum çiftçisinden TMO’ya mesaj

Çorum’da çiftçiler TMO’nun ürün alım süresini uzatmasını bekliyor.

Üretici Adem Özdemir, TMO’ya ürün teslim edemeyen çiftçiler olduğunu belirterek, genel müdürlüğün ek uzatma süresi vereceğini umut ettiklerini ifade etti.

Özdemir, paylaşımında şöyle dedi: “Toprak Mahsulleri’nce 2022 yılı hububat (Arpa -Buğday) ürünlerinin alımında özveri ile çalışan, fedakarlık göstererek biz çiftçilerle yakından ilgilenen başta il müdürümüze ve şahsında tüm personeline teşekkür ederim. Randevu alamadıklarından dolayı ürününü teslim edemeyen mağdur olan bir hayli çiftçimizin olduğu da bir gerçektir. TMO Genel Müdürlüğümüzün mağduriyet yaşayan bu çiftçilerimiz için ek uzatma süresi vereceğini ümit ediyor, tüm çiftçilerimizin ömürlerinin uzun ürünlerinin bereketli olması dileği ile saygılar sunuyorum."

Son Güncelleme: 09.09.2022 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.