Çorum'da kamu hizmetlerinden memnun musunuz?

Çorum'da kamu hizmetlerinden memnuniyet anketi düzenlendi.

28 Ekim 2019 Pazartesi 10:58
Çorum'da kamu hizmetlerinden memnun musunuz?

Çorum’da hastane ve kamu hizmetlerinde memnuniyet anketi düzenleniyor.
Valilik İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “İlimizde kamu hizmetlerinde kalitenin ve verimliliğin artırılması Valiliğimizin ana hedeflerindendir.


Bu maksatla kamu hizmetlerinden yararlananlarla doğrudan temasa geçerek kamu kurumlarının ve kamu personelinin hizmet kalitesinin ne durumda olduğu, bunun sonucuna göre ulaşılması gereken hedefler için alınması gereken tedbirler değerlendirilecektir.”denildi.
Bu maksatla iki ayrı link verilerek anket formları düzenlendiği, vatandaşların sorulara objektif cevap vermesinin istendiği açıklamada, “Çorumlu vatandaşlarımızın bu formları doldurması Valiliğimizin ulaşmak istediği hedefleri gerçekleştirmesinde büyük önem taşımaktadır. Anket formları iki ayrı kategoride hazırlanmıştır.
Linklerde yer alan anketteki soruları tüm vatandaşlarımızın objektif bir şekilde yanıtlayarak ankete katılması, kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen kamu kurumlarımız için bu büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızdan beklenen; hizmet aldığı kurumu/hastaneyi baz alarak, verilen sorulara uygun cevabı vermeleridir. Vatandaşlarımızın göstereceği hassasiyete ve katılımlarına teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi.

Çorumlular Çorum Valiliği internet sitesinden ankete katılım sağlayabilecek.
1-Hastane Hizmetlerinden Hasta Memnuniyet Anketi
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSJUZ702L32111iDIJ3PiqyxXNySWTmiqsxQ2rIJdLCsa0Zw/viewform
2-Kamu Hizmetlerinden Vatandaş Memnuniyet Anketi
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwe4qJENJLkCZAWw3Rud3-NfzMsGfCD73jKbaVw_5oxvTHBQ/viewform

Son Güncelleme: 31.10.2019 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saglik muduru 2019-10-28 11:13:50

corum saglik muduru ve saglik baskanlarindan sikayetciyiz inanin bana personllerin hepsi bu hususta hem fikir. tuttuna sorusturma aciyorlar sorgusuz sualsiz

Avatar
Gerçek Çorumlu 2019-10-28 11:37:39

Sağlık müdürü ve hastane başkanlığının açtırdığı tüm gereksiz soruşturmalara acilen Vali tarafından müdahale edilmelidir . İnsanları çalışmaktan bıktırdılar.

Avatar
gercekler 2019-10-28 12:35:05

saglik mudurlugunde bundan bir hafta once bir arkadasimiz baskilardan dolayi mudurlukte kiriz gecirdi ve bayildi ancak haberlere cikariz diye halk sagligi badkani ve kamu hizmetleri baskani ambulan cagirmadi birsey oomaz ayilir dediler bizzat sahidim

Avatar
Bilinmezlik 2019-10-29 12:23:48

Çorum lu ve yorumlar müthişsin yorumları doğru, hangi kamu hizmeti verilen yere el atsanız elinizde kalıyor. Bazı çalışan personelleri ayırıyorum. Okullarda müdürlerden tutun öğretmenlere kadar bilgisiz, cahil ve ne konuştuğunu bilmeyenler var. Sağlık müdürlüğünde çalışmayanlar ödüllendirilirken iyi yerlerde çalıştırılırken, çalışkan olanlar kadrosu sağlık müdürlüğünde değil diye gönderiliyor. Çalışmayanlar gönderilsin çalışanlar kalsın. Soruşturmaların bazıları gereksiz ve personeli yoruyor ama çoğuda gerekli çünkü personel laçka. Hastanelerde idare ve doktorların bazıları hariç birçok personel adam asan baş kesen şeklinde davranıyor, Allah parası olmayana yardımcı olsun. Yoksa gidilecek yer değil. Aslında yazılacak çok şey var ama... Aması var işte

Avatar
GAYRİ MEMNUN 2019-10-28 14:20:24

HİÇ BİR KAMU HİZMETİNDEN MEMNUN DEĞİLİM.

Avatar
Ahmet 2019-10-29 14:10:02

Çorumdan hic bir kamu hizmeti düzgün calışmıyor hel hastan tam bir kadinlar hamamı olmuş kimse işini düzgin yapmiyor

Avatar
Mehmet Nuri 2019-10-29 23:01:01

Benim okul a giden çocuğumun işaret parmağı darbe gormustu. Aksam acil e görürdüm filim aldılar parmak ucu 2. eklem ucu çatlak diye ATEL sargı yaptı Orapediye götür dediler. Ertesi gün g Orapediye görürdüm kayıt yapmıyorlar sıra yok.Saat 17.00 muayenesine 14.00 da gittim yine sıra yok dediler. Ertesi gün tekrar saat 9.00 da gittim yine sıra yok. Randevu sistemi ile yine 5 veya 6 gün sonraya gün veriyorlar.
Peki kırık olsa idi ne olacaktı?

Avatar
Hasta yakını 2019-10-29 21:40:59

Çorum Erol OCAK Eğt. Art. Hast.de oğlumu 2017 eylül ayinda plastik cerrahi de muayene ettirdim, burunda kırık olduğunu söylediler ameliyat için sıra var sizi arayacağım dediler hala bekliyoruz..inşAllah bir gün ararlar