Çorum istedi, Ağbal destek sözü verdi

Cumhurbaşkanlığı Bütçe Strateji Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal’ın, Çorum’a getirilecek bazı yatırım ve hizmetlere kaynak sağlanması hususunda sıcak mesajlar verdiği öğrenildi.

12 Aralık 2019 Perşembe 14:39
Çorum istedi, Ağbal destek sözü verdi

Cumhurbaşkanlığı Bütçe Strateji Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal’ın, Çorum’a getirilecek bazı yatırım ve hizmetlere kaynak sağlanması hususunda sıcak mesajlar verdiği öğrenildi.

Çorum eski Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun ev sahipliğinde dün akşam Ankara’da düzenlenen, Çorumlu bazı eski ve yeni siyasetçi, bürokrat ve işadamlarının bir araya geldiği toplantıya katılan Cumhurbaşkanlığı Bütçe Strateji Başkanı Naci Ağbal, yerelden programa katılan siyasetçi ve büroktartarla bir süre sohbet etti.

Edindiğimiz bilgilere göre, Naci Ağbal, Çorum’un son durumu hakkında bilgiler alırken, kendisine kentteki bazı yatırım ve hizmetlerin tamamlanabilmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Ağbal’a, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastane karşısında 500 dönüm alana kurulacak Güney Kampüsü Sağlık Üniversitesi (Tıp Fakültesi-Diş Hekimliği Fakültesi vs.) için kaynak ihtiyacı dile getirildi.

Hemşehrilerini dinleyip bazı sorular yönelten Ağbal’ın, Çorum’a ellerinden gelen katkı ve desteği sağlayacağı mesajını verdiği öğrenildi.

Bu arada Naci Ağbal’ın Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü ile de bir süre sohbet ederek, geçtiğimiz dönemde kalan bazı yatırımlarla ilgili sorular yönelttiği belirtildi.

Son Güncelleme: 14.12.2019 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlular 2019-12-12 17:03:37

Havaaalanını ne yaptı Salim Uslu! Uçağı daha ne kadar havada görecek Çorumlular?

Avatar
Don Kişot 2019-12-12 19:08:37

Uslu nerede toplamış onuda yazsaydınız keşke. Resme dikkatli bakınca anlaşılıyor ki sayın sendika baronu bu yemeğide hizmetiş sendikalı binlerce gariban işçinin sırtına yıkmış. Doymuyorlar VAllahi doymuyorlar, geçenlerde gördüğüm belediyeden emekli bir müdürü hatırlattı bu resim bana. Yaş haddine kadar çalıştı doymadı, devletin bütün imkanlarından faydalandı doymadı, emekli olması karşılığında betoncuyla pazarlık yaparak oğlunu işe aldırdı doymadı, bütün resmi açılışlarda yarım saat dua ederek en sonunda iktidar partisi il yönetimine girdi doymadı. Usluda aynı doymuyor, gerçi bu hafta sonu bi umreye gider affettirir o kadar işçinin kul hakkını. Gözünüzü kara toprak doyursun.

Avatar
cimer 2019-12-12 14:44:45

bu haberler kalıp mı? isimler değişiyor tema aynı söz verdi, randevu verdi falan :)

Avatar
IGK 2019-12-15 13:38:46

Akpli deil mi hepsi aynı