Çorum şehitleri için yürüdü

Çorum’da şehitler ve vatan savunması yapan askerlerimiz için yürüyüş ve dua gerçekleştirildi.

02 Mart 2020 Pazartesi 13:36
Çorum şehitleri için yürüdü

Çorum’da şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi
Atatürk Anıtı’nda bir araya gelen binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak şehitliğe kadar yürüdü. Şehitlikte okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından yürüyüş sona erdi. Vatandaşlar ayrıca şehit mezarlarını ziyaret ederek dua etti.
Yürüyüşe Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Danışmanı Zeki Gül,  siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 04.03.2020 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kani günce 2020-03-02 15:16:29

helal olsun Çorum'a... şehrin bütün renkleri Mehmetçik için yürüdü...

Avatar
Yasemin 2020-03-03 20:09:53

Hocalarımızla gurur duydum çok güzel okudular Fetih suresini kendilerinden ALLAH razı olsun