Çorum sıralamada altlarda

Geleceğe Nefes Kampanyası’nda Çorum, internet üzerinden fidan sahiplenme butonuna tıklamalarda alt sıralarda yer alıyor.

01 Kasım 2019 Cuma 23:59
Çorum sıralamada altlarda

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı Geleceğe Nefes Kampanyası’nda Çorum'un, internet üzerinden fidan sahiplenme butonuna tıklamalarda alt sıralarda yer aldığı belirtildi.

İnternethaber’de yer alan habere göre, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı Geleceğe Nefes Kampanyası’nda büyük ilgi gördü. İnternet üzerinden fidan sahiplen butonuna tıklayanlar adına 11 Kasım 2019'da saat 11.11'de fidan dikilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Geleceğe Nefes Kampanyası ile 81 ilde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidan dikilecek. Bakanlık bu projeyi vatandaş ile de kaynaştırdı.

Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? : İnternetten üzerinden gelecegenefes.com sitesine girip fidan sahiplen butonuna tıklayın. İsminizi ve mail adresinizi yazıp, fidanınızın nerede dikilmesini istediğinizi seçin. İşlemi tamamladığınızda size aşağıdaki gibi 'Geleceğe Nefes Katılım belgesi' veriliyor.

Fidanınız 11 Kasım 2019 tarihinde saat 11.11'de seçtiğiniz ilde Orman Bakanlığı tarafından sizin adınıza toprakla buluşturuluyor.

Geleceğe nefes kampanyasında son durum

Projeyle hedeflenen fidan sayısı 11 milyon 47 bin 430... Yoğun ilgi gören kampanya ile şu ana kadar geleceğe katılım için sahiplenilen fidan sayısı 7 milyon 922 bin 85 oldu.

İlk 5'te yer alan iller
Kampanyada ağaç dikimi için en çok fidan seçimi yapılan il Konya oldu. Yalova, Antalya, Düzce ve Tekirdağ da ilk 5'te yer alıyor.

Şu ana kadar Sivas, Çorum, Erzincan, Tunceli, Diyarbakır, Mardin, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Burdur, Mersin gibi iller ise sıralamada altlarda yer alıyor.

Fidan sahiplenme ücretli mi?

Sizde aşağıdaki linke tıklayıp fidan sahiplenebilir ve dikilmesini istediğiniz ili seçebiliriniz. Fidan sahiplenme ücrete tabii değil. Maddi olarak katkıda bulunmak isteyen fidan bağış kısmına tıklayabilir.

Siteye girdiğinizde harita üzerinde ilinize tıkladığınızda yan tarafta ne kadar fidan dikileceğini görebiliyorsunuz.

Geleceği nefes kampanyası nedir? : Tarım ve Orman Bakanlığı, kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi:

-“Sizler adına dikeceğimiz fidanları bu site üzerinden sanal olarak sahiplenebilmenizi istiyoruz. Sahiplendiğiniz fidanların dikim lokasyonu ile tören alanları farklı yerler olabilir. Törenlerimize katılmak isterseniz, bulunduğunuz ilde yapılacak törenlerin lokasyonunu Tören Alanları bölümünden öğrenebilirsiniz.”

Son Güncelleme: 03.11.2019 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2019-11-02 16:09:09

Bende sahipleneyim diye girdim fidan dikim yeri mecitözünün bekişler köyü olarak gözüküyor. Kusura bakmayın 11 kasım 11.11 de mesaideyim. Böyle şekilcilik yapacağınıza hafta sonuna denk getirseydinizya.

Avatar
Haha 2019-11-03 09:59:47

istanbula 177bin ağaç, ankaraya 200bin ağaç, çoruma 400bin ağaç. Bu değerleri okumadan çorum alt sıralarda diye nasıl düşünürsünüz?

Avatar
burak sami ceylan 2019-11-02 16:21:16

bu şehre üvey evlat gibi muamele eden hükümet ve onun vizyonsuz vekillerine ders vermek amacıyla sahiplenmiyorum.

Avatar
Salım uslu 2019-11-03 11:29:39

Iktidar partisine yerelde oy verenlerin diğer partiye oy verenlere partizanlık yaptıkları için kampanyaya katılmıyorum.madem üvey evladik öz evlatları öne alalım

Avatar
ali 2019-11-04 11:34:34

Alt değil üst sıradayız. Bir çok büyükşehiri geçtik. AMA HEDEF BÜYÜK TUTULMUŞ. BU HEDEF YÜZDESİ

banner165