Çorum Standına Ziyaretçi akını

Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda(EMITT) Çorum Standına ziyaretçi yağdı. Fuarın en gözde stantlarından biri olan Çorum Standında ziyaretler esnasında hoş muhabbetler yaşandı.

31 Ocak 2016 Pazar 17:57
 Çorum Standına Ziyaretçi akını

Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda(EMITT) Çorum Standına ziyaretçi yağdı. Fuarın en gözde stantlarından biri olan Çorum Standında ziyaretler esnasında hoş muhabbetler yaşandı.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Çorum Sungurlu'lu olan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ünlü sunucu Sezgin Maden Çorum Standını ziyaret edenler arasında. Çorum Standına gelenlere taze kavrulmuş leblebi ve çorum baklavası ikram edildi, hatıra fotoğrafları çekildi.

Mardin'den Gül'e Ay-Yıldız rozeti

Margin Standını ziyaret eden Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'e Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü Alaaddin Aydın el işçiliği telkari Ay Yıldız rozet taktı. Mardin Standında Başkan Yardımcısı Gül ve Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru Mardin kahvesi İkramlarından tadarak Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü Alaaddin Aydın ve Mardin ekibiyle muhabbet etti.

Son Güncelleme: 31.01.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.