Çorum’a şehit ateşi düştü

Kuzey Irak’ta şehit düşen 6 askerden birisi olan Kırıkkale-Yahşihan doğumlu Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın Çorum’un Akkent Mahallesi’ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

23 Aralık 2023 Cumartesi 22:01
Çorum’a şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerce çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın şehadet haberi, Çorum'da yaşayan ailesine verildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçe nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz (23) şehit oldu.

AKKENT CAMİ İMAMININ OĞLU

Çorum'da Akkent Mahallesi Camii İmam-Hatibi baba Ramazan Yılmaz’ı evinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve askeri yetkililer, baba Ramazan Yılmaz'a oğlunun şehadet haberini verdi.

MEMLEKETİ KIRIKKALE'DE DEFNEDİLECEK

Yılmaz ailesinin yakınları ve mahalle sakinlerinin önünde toplandıkları şehidin evine ve sokağa Türk bayrağı asıldı. Şehit Yılmaz'ın cenazesi, 24 Aralık 2023 Pazar günü memleketi Kırıkkale'den kaldırılacak.

Son Güncelleme: 24.12.2023 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Admin 2023-12-23 22:26:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sevenlerine sabırlar diliyorum

Avatar
Doğrucu 2023-12-23 23:56:33

Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun inşAllah. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Avatar
Corum 19 2023-12-24 21:17:22

Cennet kapilari sehitlerimize cehennem kapilari terorist ve sevicilerine israil ab abd ye acilsin