Çorum'dan moral veren hediye

Diyarbakır'ın Sur ilçesini teröristlerden temizlemek için gece gündüz demeden operasyon yapan güvenlik güçlerine Çorum'dan moral verecek bir hediye gitti.

29 Ocak 2016 Cuma 09:51
Çorum'dan moral veren hediye

Diyarbakır'ın Sur ilçesini teröristlerden temizlemek için gece gündüz demeden operasyon yapan güvenlik güçlerine Çorum'dan moral verecek bir hediye gitti.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre, Merkeze bağlı Kutluca Köyü Muhtarı Recep Göne ve Emekli Uzman Çavuş Mehmet Çınar düzenledikleri organizasyon ile Sur ilçesinde teröristlerle mücadele eden asker ve polise kuruyemiş gönderdiler.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçleriyle gönüllerinin bir olduğunu hissettirmek için kendi imkanları ile Çorum'da bir organizasyon yaptıklarını dile getiren Recep Göne ve Mehmet Çınar, "İl Özal İdaresi, Çorum Orman Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü personelleri ve esnaf kardeşlerimizin yardımları ile 1500 paket kuruyemiş hazırladık. Bu kuruyemişleri Sur ilçesine gönderdik ve orada 1500 güvenlik görevlisine ikram edildi. Bize çok sayıda teşekkür mesajı geldi ve mesajlarda asker ve polisimiz Çorum halkına teşekkürlerini ilettiler" dedi.

Güvenlik güçlerinin şu soğuk kış günlerinde dahi ara vermeden gece gündüz demeden teröristleri bölgeden temizlemek için canları pahasına mücadele ettiklerinin altını çizen Göne ve Çınar, "Düzenlediğimiz organizasyon ile bölgede ki polis ve askere her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirerek morallerini bir nebze olsun yükseltmek istedik. Bizim için bu hediyelerin manevi katkısı çok önemli. Bu tür jestlerin manevi destek açısından öneminden dolayı artarak devam etmesi gerekir. Böyle jestlerde bulunmak isteyenlere yardımcı olmaya da hazırız" ifadelerini kullandılar.

Göne ve Çınar, kampanyalarına destek olan resmi kurum çalışanlarına, esnaflara özellikle de Sancaktar esnafına teşekkür ettiler.


Son Güncelleme: 29.01.2016 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.