Çorumlu şehit Bahçeli'nin gündeminde

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Çorumlu şehit asker Emre Dokumacı'yı hatırlattı, ardından terör sevicilere tepki gösterdi.

13 Ekim 2020 Salı 22:17
Çorumlu şehit Bahçeli'nin gündeminde

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde Çorumlu Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın şehadetini hatırlatan Bahçeli, Teröriste terörist diyemeyenler olduğunu ve kendilerine göre onların da terörist sayıldığını belirterek, şöyle dedi: “Terör sevicileri, terörist hayranları, eğip bükmeden istismar ve inkara yeltenmeden şu soruma da cevap vermelidirler; geçtiğimiz hafta Ağrı Doğu Beyazıt’ta şehit düşen ve gelecek ay evlenecek olan Çorum İskilipli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı’nın muhterem annesine, babasına, hatta al bayrağa sarılı tabutuna kapanıp ağlayan nişanlısı Hatice Karagöz evladımıza ne diyecek, ne anlatacaklar? Onların gözlerinin içine hangi cesaretle bakabilecekler? Teröriste terörist diyemeyen, bize göre teröristtir. Hainlere arka çıkan, kol kanat geren bununla da yetinmeyip siyasi iş birliğine heves eden kim varsa, dökülen kanda, yanan ormanda, yıkılan umutlarda payları ve parmak izleri olan namertlerdir. Demokrasi ve ekoloji mücadelesi birbirinden koparılamaz masalı anlatan bölücülerin, insana, doğaya ve hayvana düşman olduklarını söylemek, bu suretle düşmana da hak ettiği muameleyi yapmak vicdan sahibi herkesin boyun borcu vatan ödevidir. Hatay’da evi barkı yanan ağacı ve tarlası ateşe verilen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye Cumhuriyeti güçlü ve muktedirdir. Hükümet durumun ciddiyeti ve önemini fazlası ile kavramıştır. Nereler yakılmışsa ümidim eskisinden daha da yeşile kavuşmasıdır. Ümit ediyorum ki bütün imkanlar seferber edilerek facianın yaraları sarılacak, zarar ve ziyanlar gecikmeye maal bırakmadan telafi edileceklerdir. Cumhur İttifakı ile bir siper hattı oluşturduklarını vurgulayan Bahçeli, “Terörle mücadele esnasında şehit olan kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler, tedavi gören kahramanlarımıza da şifalar temenni ediyorum. Unutmayınız tüm ağaçlarımızı yaksalar da fidan dikecek toprağımız vardır. Topraklarımız susuz kalsa da hamdolsun sulayacak kanımız vardır. Düşman çok olsa da yenecek kudretimiz vardır. Zalimler karşımıza çıksa da alayını yıkacak imanımız vardır. Eğilmez başız, inmeyecek bayrağız, işgal kabul etmeyecek iradeyiz. Nitekim biz Türkiye’yiz, Türk milletiyiz, saldırılara direnecek olan siper hattı Cumhur İttifakı’yız yıkılmaz iradeyiz” ifadelerini kullandı.
İHA

Son Güncelleme: 13.10.2020 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkücü gençler iş arıyor. 2020-10-15 12:54:13

Teröriste,terörist diyemeyenlere lanet olsun.KPSS de 90 puan alıp,mülakatta elenen ülkücü gençlerin durumu ne olacak?Bu konuda bir gayret ve çalışmanız olacak mı?Ülkücü gençlik İyi partiye gidiyor.